A tökéletes napi rutin neked is alanyi jogon jár

Te sem szeretnéd, hogy az időd csak úgy elfolyjon olyan dolgokra, amik nem is igazán fontosak, ugye?

Milyen az, ha nincs tökéletes napi rutinod?

Soha
nem ér véget a nap

Munka mellett edzeni jársz, párkapcsolatod/családod van, főzöl, tanulsz, közösségi életet élsz, sorozatokat nézel és korán kelsz, hogy meditálni is tudj.

Káosz

Nem tudod mi fog történni veled a következő napon, héten, hónapban vagy negyedévben. Minden kiszámíthatatlan és ezért nem is érdemes tervezni.

Munka-magánélet

Nincs egy egészséges határvonal aközött, hogy hol ér véget a munka és hol kezdődik a magánélet. Ezt gyakran a szemedre is vetik.

A napi rutin nélküli élet olyan, mint a kavics a cipőben. Ha elég sokáig buzerálja a lábad még a térdig érő hóban is leveszed a bakancsodat, hogy kiszedd az a nyavalyás kavicsot.

Az életed során jönnek-mennek ezek a "kavicsok" és mindegyik máshogy fáj

Tanulás

Egy vizsgaidőszak alatt egyszerre kell nagy mennyiségű tudást rövid idő alatt belelapátolnod a fejedbe.

Vállalkozás

A vállalkozásod fenntartásához meg kell találnod a saját egyensúlyodat munka és magánélet között.

Család

Amikor gyermeked születik hirtelen még a legbiztosabbnak tűnő dolgok is pénzfeldobással dőlnek el.

Ne várd meg, amíg felborul az életed, készülj fel előre egy tökéletes napi rutinnal.

Mert ezekben a szituációkban már késő azon gondolkodni, hogyan tudnád jobban szervezni a napjaidat. Az életedet már a feladataid irányítják és nem te irányítod őket.

Sokkal egyszerűbb megelőzni azt, hogy kicsússzon a kezedből a kontroll azáltal, hogy egy nagyon stabil alapra helyezed a mindennapi működésed. Ez persze nem azt jelenti, hogy robot módjára minden egyes nap ugyanazt és ugyanolyan módon kell elvégezned, hanem épp ellenkezőleg. Egy olyan ritmust kell megtalálnod, amiben saját tempóban, kényelmesen és rugalmasan el tudsz végezni minden fontos feladatot.

A tökéletes napi rutin a következőkből épül fel:

Az egészséges alvási ritmusodból indul ki

Nem mondd neked olyanokat, hogy kelj fel hajnali ötkor vagy hogy feküdj le legkésőbb éjfélkor. A tökéletes napi rutin a természetes belső órádhoz igazodik és nem akarja megerőszakolni azt.

Nem a feladatok köré csoportosítja mikor mit csinálj

A tökéletes napi rutin lényege, hogy egy rugalmas kereten belül te határozod meg, hogy éppen aktuálisan melyik feladat kell, hogy prioritást élvezzen. Nem a feladat fogja diktálni az iramot, hanem te.

Csak olyan időgazdálkodási technikákat alkalmaz, ami valóban hasznos számodra

Nem kell Pomodoro technikát használnod, ha egyszerre két vagy három gyerek csüng a nyakadon, mert nemhogy 25 nyugodt perced nem lesz, de még 5 sem nagyon.

Tökéletes napi rutint ugyanis nem lehet az internetről letölteni, vagy milliárdosok sikerrutinjaiként lekoppintani.

Miben segítek neked pontosan?

Felmérjük, hogy jelenleg hogyan osztod be az idődet és ehhez képest mi lenne az ideális állapot. Ebből fogjuk tudni, hogy mekkora változás elérésére törekszünk. Ezt egyrészt a te visszajelzéseid alapján fogom látni, amit a kezdő kérdőívre adsz válaszként, másrészt pedig az egyeztető megbeszélésen is ezeken fogunk végigmenni.

A következő lépés nem más, minthogy belevetem magam a napi rutinod megtevezésébe. Az információim alapján készítek neked egy tervet, ami három dolgot tartalmaz. Egyrészt azt, hogy mit tudtam meg rólad, mire alapozom a tervet. Másrészt magát a napi rutint, amit részletesen átbeszélünk. Harmadrészt pedig egy ajánlást, hogy milyen időgazdálkodási technikákkal tudod elmélyíteni a saját napi rutinodat.

Miután átbeszéltük a javaslatomat és minden kérdésedre választ adtam megbeszéljük, hogy mikor ellenőrizzük le az eredményeket. Átlagosan 3-4 hét elteltével újra találkozunk és átbeszéljük, hogy mit sikerült megvalósítani és mit nem. Arról is beszélgetünk, hogy ha valami nem sikerült, hogyan tudod máshogy megközelíteni. Nem hagylak tehát magadra a megvalósításban, hanem addig maradok melletted, amíg a kívánt eredményt el nem értük.

A közös munka hatására tehát

Magabiztosan vághatsz neki minden napnak, hiszen lesz egy rád szabott napi rutinod.

Tudni és érezni fogod hol vannak a határaid és meddig nyújtózkodhatsz egy-egy napon.

Nem fogod többé azt érezni, hogy szétcsúsznak a napjaid és nem tudod merre kellene tovább haladnod.

Szia, Stipi vagyok!
Én leszek idő mentorod!

Az időgazdákodás és személyes hatékonyság témájával már több mint 5 éve foglalkozom és hiszem, hogy neked is segíteni tudok egy kiegyensúlyozottabb napi rutin kialakításában.

Annak érdekében, hogy kapkodás és anyagi para nélküli életet élhess mindenképpen szükséged lesz egy olyan napi rutinra, ami csak a tiéd és csak neked működik.

Ezt nem tudod letölteni az internetről vagy ellesni az amerikai milliárdosoktól.

És bár azt gondolhatod, hogy ennek ösztönösnek kellene lennie, változásra és fejlődésre ezen a területen bárki képes, sőt! Egy új rugalmas rendszer a leghektikusabb napon is biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt számodra.

Minderre azért van szükséged, mert ha másokon akarsz segíteni, akkor először magadat kell fejlesztened. Több idő, több tudás, több segítség.

Ne többet dolgozz, dolgozz okosabban!

Mások mondták rólam

A szolgáltatás ára

23.000 Ft (AAM), ami tartalmazza


A fél órás egyeztető megbeszélést

Az előzetes kérdőív kiértékelést

Napi rutin terv elkészítését

A napi rutin terv átadását konzultáción

Utókövetést és finomhangolást

Akik már sikeresen használják tőlem tanult módszereket:

Pusztai Ádám Kollektíva

A Stipivel való közös munka nem azért volt hosszú távon hasznos, mert pontosra csiszolta az időbeosztásomról való gondolkodásomat, de segített sablonizálni a feladatkezelésemet, így sokkal könnyebb nyomon követni mindent. Mindent.

Horváth Attila Investmentors

Stipi az időgazdálkodás mestere. Amikor már azt hittem, hogy csak finomhangolásra van szükség az időbeosztásomon, egészen új dimenziókat mutatott meg. Az időgazdálkodási módszerek széles repertoárjával és személyre szabott módszerével segít egy időben gazdagabb, azaz teljesebb élet elérésében.

Rátkai Tamás Online marketing szakértő

Azért jelentkeztem tanácsadásra, mert már úgy éreztem agyonnyomnak a feladataim és nem kapok tőlük levegőt. Hiába tettem bele a napba már 150%-ot, akkor se végeztem velük, ez pedig rettenetesen zavart. Tudtam, hogy változtatni kell! Nagyon hálás vagyok Stipinek, mert nem csak eszközöket és trükköket mutatott, hanem rávilágított a hibáimra és egy teljesen rám szabott, egyedi tervet hozott létre nekem, ami illeszkedik a személyiségemhez, napi rutinomhoz és az élethelyzetemhez. Az pedig, hogy jófej, csak hab a tortán.

Most viszont rajtad a sor! Az alábbi naptárban azonnal ki tudod választani mikor ugorjunk neki a tökéletes napi rutinod kialakításának: