Egy jól megfogalmazott cél néha kevés! Valami többre van szükséged!

Lépj be a vízió és céltervezés programomba és

életre szóló tudást kapsz mindössze 4 hét alatt!


Országosan elismert előadó leszek a személyes hatékonyság és időgazdálkodás területén

Ez az én vízióm. Most azt gondolhatod, hogy ez egy nagyra törő vágyálom, de számomra ez adja meg a kellő löketet a mindennapokhoz. Bármikor, amikor erre az egy mondatra gondolok értelmet nyer az is, ha e-maileket kell írnom. Értékteremtő lesz a feladat, aminek reggel még nem akartam volna nekiállni. Még élvezhetőbbé válik az, amikor emberekhez juttatom el a saját módszereimet és nézeteimet.


Szenvedélyem a tudásátadás és most Te is azt láthatod ezen az oldalon, ahogy újabb szeletét teszem közzé az általam megszerzett tapasztalatoknak. A vízió- és céltervezés program ugyanis 100%-ban a saját módszeremen alapul. Nem Amerikából vettem át, nem egy másik könyvben olvastam, hanem én tettem össze magamnak. A jó hír viszont az, hogy a módszer univerzális, így neked csak a saját személyre szabott gondolataiddal kell megtöltened. Ez áll előtted a következő 4 hétben.


A tudás, ami életre szól


Mondhatnád, hogy ez egy nagyon erős kijelentés, hiszen minden változik – az ember, a környezete, a helyzete, az anyagi lehetőségei. Hiszek benne, hogy ennek ellenére alkottam egy olyan módszert, ami megtanít arra a gondolkodási folyamatra, ami ahhoz szükséges, hogy sikeres legyél a víziótervezés során. Azért hiszek benne, hogy 4 hét alatt életre szóló tudást tudok neked adni, mert az, hogy mi a gondolkodási folyamatod nem függ semmitől, csupán tőled. Hiszek benned, hogy lépésről-lépésre megismerve a módszeremet le fogod tudni fektetni a jövőbeli sikereid alapjait.

Tudod mi leszel három év múlva?

Ha erre a kérdésre kapásból rávágtad a választ, akkor ez a program nem neked való. A 4 hét alatt erre a kérdésre keressük majd a válaszodat, valamint megvalósítási tervet készítünk, hogy ne csak üres vágyálmok legyenek mögötte.

Vízió

Cél

Feladat

A Koronavírus okozta körülmények lehetőséget adnak arra, hogy most újragondold azt, hogy miért is dolgozol nap, mint nap. Egy olyan fordulóponton vagyunk, amit kár lenne elszalasztani. Rengeteg olyan rossz berögzülés, cél és szokás van a mindennapjainkba, ami két hónappal ezelőtt még segítette az előrehaladásunkat, azonban ezeket újra kell értékelnünk annak függvényében, hogy mi fog történni, amikor újra kinyílik a világ.

Valósak még a két hónappal ezelőtti tervek?

Biztos, hogy ugyanaz a prioritásom most, mint ami év elején volt?

Lehet, hogy teljesen más irányba kellene fejlesztened magad?

Ezekre a kérdésekre (is) keressük majd a választ!

A program tartalma


Heti élő bejelentkezés és egyéni feladatok

A program zárt Facebook csoporton keresztül fog megvalósulni, ahol minden héten élő bejelentkezés alatt fogom elmondani a heti feladatot. Ezek az élők nagyjából egy órásak lesznek, így a program végére lesz 4 órányi anyagod, amit visszanézhetsz.

Heti "kérdés – válasz" videók

Minden péntekig lehetőséged lesz a heti előrehaladás témájában kérdéseket feltenni, amikre egy külön élő bejelentkezés alkalmával válaszolok.

Egyedi, letölthető anyag

A feladatok megoldásához egy digitális segédanyagot fogok adni neked, amit később bármikor újra elővehetsz, kitölthetsz vagy újraírhatsz.

Aktív mentor jelenlét

Ott leszek és segítek, ha elakadsz. A víziótervezés kifejezetten olyan területe az életünknek, ahol nincs rossz kérdés. Szeretném, ha úgy érnél végig a programon, hogy nem marad benned semmilyen nyitott pont.

A program időtartama és tematikája


Június 1-7.

Víziók keresése – Vezetett kérdések alapján az életed három különböző területén fogunk haladni előre.

Június 8-14.

Akadályok feltérképezése – Megvizsgáljuk, hogy a jelenben mi tart vissza minket, milyen lépéseket kell tennünk a siker érdekében.

Június 15-21.

Célkitűzések és feladatok szétbontása – Elemeire szedjük a víziókat, egészen addig amíg már egy kész megvalósítási terv lesz a kezünkben.

Június 22-28.

Ellenőrzés és újrakalibrálás – A módszer időszakosan működik megfelelően, így arról is beszélni fogunk, hogyan tudod majd magadtól újra végigcsinálni, ellenőrizni.

A programot csak azoknak ajánlom, akik

Beleteszik a kellő időt és energiát önmaguk megismerésébe és értékelésébe. A program akkor fog jól működni számodra, ha nem csupán "végigutazod", hanem aktívan megcsinálsz magadnak minden feladatot. A program rólad szól, nem rólam!

Szükségét érzik, hogy egy új megközelítésből vizsgálják meg az előttük álló feladatokat. Néha ugyanis az egyhelyben toporgásnál sokkal hasznosabb, ha hátralépünk két lépést és máshonnan vizsgáljuk meg a dolgokat.

Úgy érzik gyakran elakadnak, amikor az a kérdés merül fel, hogy "Mi legyen a következő lépés?" Lehet, hogy túl sok a lehetőség, amiből választanod kell. Az is lehetséges, hogy van egy rakás lehetőséged, csak még nem vetted észre. Ez a program segít, hogy mindent összegyűjts és egy helyen, rendszerezetten tartsd.


A program végére elérhető lesz számodra:

Egy egyedi fejlődési út, ami csak rólad szól!

Egy segédrendszer, amivel időről-időre újraértelmezheted a haladásodat!

4 órányi exkluzív videós anyag, amiben elmagyarázom, hogyan döntsd el adott helyzetben mivel foglalkozol!

Egy digitális segédlet, amit bármikor újra ki tudsz tölteni!

Mindez az otthonod kényelméből!

A program díja


Május 22. éjfélig Áfával együtt

29.500 Ft helyett

14.900 Ft


A kedvezményes belépési lehetőséget még ennyi ideig veheted igénybe:

00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds

Ki vagyok én?

Danyi István 'Stipi' vagyok, örülök, hogy megismerhetlek! Timentor néven már több éve foglalkozom időgazdálkodási tanácsadással és hatékonyságnöveléssel.

Még egyetemi éveim alatt kezdtem el foglalkozni a hatékony időgazdálkodással. Mára már annyira a mindennapjaim része lett az idő alapú gondolkodásmód, hogy úgy döntöttem az általam megismert és megtapasztalt módszereket és rendszereket másoknak is tovább szeretném adni. Jelenleg könyvet írok a témában és már 4 vállalkozó büszke mentora is vagyok.

Tapasztalati tudásomat egy multinacionális vállalkozásnál kamatoztatom jelenleg vállalkozás mellett, projekt menedzserként.

Danyi István 'Stipi'

Timentor

TEDxBenedekHegy előadó


A program díja 2020. május 22. éjfélig 14.900 Ft (Áfával növelt összeg). A kedvezményes vásárlási időszak után még egészen május 31. éjfélig van lehetőséged csatlakozni a programhoz, akkor viszont már teljes áron, 29.500 Ft-ért (Áfával növelt összeg).

A jobb oldalon található jelentkezési lap kitöltése után a további teendőkről e-mailben tájékoztatlak majd, így kérlek bizonyosodj meg róla, hogy olyan elérhetőséget adtál meg, amit rendszeresen olvasol.

Amennyiben nem kapnál értesítést tőlem a jelentkezést követő 24 órán belül, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!