Timentor Valóra Váltó

Valóra Váltó

A vízió- és céltervezés csodafegyvere


Soha nem leszel elveszett!

Könnyű szem elől téveszteni a végső célt, amikor feladatok százai sokasodnak a nyakunkon. Ezekben a szituációkban nagyon nehéz meghatározni, hogy melyik feladattal kell tovább haladni ahhoz, hogy sikeresek legyünk az életben. A Valóra Váltó pontosan ebben segít neked! Tisztán fogod látni, hogy mikor mivel kell haladnod ahhoz, hogy elérd a vágyott víziódat!

Nem elég célt tervezni!

A céltervezés egy köztes lépés! Ahhoz, hogy képes legyél megfelelő célokat tervezni, előbb azt kell tudnod, hogy mi a víziód! A Valóra Váltó abban segít neked, hogy egymásra építve találd meg az életed három területén a saját víziódat, amire majd később a céljaidat tudod építeni.

Meg is kell valósítani!

Az e-book végigvezet téged a víziótervezés, majd a céltervezés lépésein. Az ezekből származtatott tiszta feladatok pedig már csak arra fognak várni, hogy megvalósítsd őket! 

Rendszert a 

mindennapjaidba!

A Valóra Váltót úgy alkottam meg, hogy specifikus tudás mellett tartalmazzon általános módszereket is, amiket bárhol bevethetsz.

Kompakt

Pont annyi elméletet sűrítettem bele, ami elég ahhoz, hogy meg tudd valósítani a vízióidat és elérd a céljaidat!

Tervezésre tanít

Amellett, hogy végigvezet a vízió- , cél és feladattervezésen, szemléletmódot is formál a gyakorlatok által. 

Bármikor elkezdhető

Tervezni bár év végén, vagy év elején szokás, ezt az e-bookot bármikor elkezdheted. Nincs benne időmegkötés, annyit hozol ki belőle, amennyit beleraksz.

Önállóan kitölthető

A kitöltéshez csupán Te kellesz, az e-book nyomtatott változata, egy toll és a kedvenc forró italod. 

Egyedi tervező: Valóra Váltó Vászon

Az e-book tartalmaz egy eddig még nem látott, három részes tervezőt, ami segíteni fog számodra az eligazodásban!

Víziók

Három területen fogsz víziókat meghatározni a Vászonnal, amiket folytatólagosan továbbviszel majd célokként!

Célok

A meghatározott víziókra építve egyedi célokat tudsz kitűzni. A célok tisztázni fogják előtted, hogy milyen feladatokra kell koncentrálnod!

Feladatok

A kész célokat feladatokra fogod szétbontani. Innentől már csak a Te kezedben van az irányítás! A valóra váltás a Te saját utad lesz!


Danyi István “Stipi”

Timentor 

Rólam

Négy évvel ezelőtt meghatároztam magamnak azt a víziót, hogy TEDx előadó leszek. Idén ezt a vágyamat elértem, méghozzá tudatos tervezéssel. Minden célomat, feladatomat aszerint vettem előre, vagy raktam hátrébb, hogy hozzásegít-e ehhez a vízióhoz. A Valóra Váltóban összeszedtem mindazt a tudást, amire nekem szükségem volt és lesz is, hogy elérjem az álmaimat.

Pár kattintásra vagy a Valóra Váltótól!

var uniqueId = 2196081617206132,listId = 107368,formId = 219608,iwidth=705,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com’,secondMMDomain=’sw.marketingszoftverek.hu’,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;