Valósítsd meg azt, ami most még csak a fejedben létezik tervként.

Vállakozóként nem úgy haladsz
a feladataiddal, ahogy szeretnéd?

Úgy érzed, hogy az idő csak úgy kifolyik a kezeid közül és nem igazán érted, hogy mikor lett már megint este? Ráadásul az az érzésed, hogy nem is igazán csináltál semmi hasznosat a nap során?

Szeretnélek megnyugtatni, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával és aggódnod sem kell, mert van rá megoldás. Tanuld el a vízió- és céltervezés alapjait az ingyenes ebookomból, hogy soha ne legyen többé kérdéses, hogy az adott feladatot miért csinálod.

Könnyen követhető

Nem muszáj minden változásnak és fejlődésnek több órás videókurzusokon keresztül tartania. Vannak olyan hatékonysági módszerek, amik nem igényelnek mást, csupán egy kis odafigyelést, önértékelést és a tanultak alkalmazását. 

Rendszer a mindennapjaidban

A Valóra Váltót úgy alkottam meg, hogy specifikus tudás mellett tartalmazzon általános módszereket is, amiket bárhol bevethetsz.

Kompakt

Pont annyi elméletet sűrítettem bele, ami elég ahhoz, hogy meg tudd valósítani a minimális napi rutin változtatásokat.

Tervezésre tanít

Amellett, hogy végigvezet a vízió- , cél és feladattervezésen, szemléletmódot is formál a gyakorlatok által.

Bármikor elkezdhető

Tervezni bár év végén, vagy év elején szokás, ezt az e-bookot bármikor elkezdheted. Nincs benne időmegkötés, annyit hozol ki belőle, amennyit beleraksz.

Önállóan kitölthető

A tanuláshoz csupán Te kellesz, az e-book nyomtatott változata, egy toll és a kedvenc forró italod.

Egyedi tervező: Valóra Váltó Vászon

Az e-book tartalmaz egy eddig még nem látott, három részes tervezőt, ami segíteni fog számodra az eligazodásban!

Víziók

Három területen fogsz víziókat meghatározni a Vászonnal, amiket folytatólagosan továbbviszel majd célokként!

Célok

A meghatározott víziókra építve egyedi célokat tudsz kitűzni. A célok tisztázni fogják előtted, hogy milyen feladatokra kell koncentrálnod!

Feladatok

A kész célokat feladatokra fogod szétbontani. Innentől már csak a Te kezedben van az irányítás! A valóra váltás a Te saját utad lesz!

IMG_1658

Danyi István ‘Stipi”

Timentor

Rólam

Szia, Stipi vagyok a Timentor alapítója!

2020 decemberében váltottam alkalmazott munkakörből vállalkozói életstílusra. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen újonc lennék a témában. Időgazáldokással és hatékonysággal már több, mint 4 éve foglalkozom. 

Mindaz a tudás, amit leírtam ebben az ebookban hozzásegített ahhoz, hogy felkészülten vágjak neki ennek a váltásnak és gördülékeny legyen az átállás a vállalkozói életemre. Ez a hatékonyságnövelési terület eddig még kipróbálatlan és kiaknázatlan volt számomra, azonban most már nyugodtan állíthatom, működik!

Saját magamon teszteltem a gyakorlati használt az ebookban leírtaknak és az eddigi hatékonyságomat még inkább meg tudtam fejelni, ezért merem azt állítani, hogy te is képes leszel ennek a tudásnak a birtokában napi legalább egy órát nyerni magadnak. 

Pár kattintásra vagy a Hatékonyságnövelés egyszerűen ebooktól!