Nincs több túlterheltség, lemondott találkozó és kihagyott esemény. Eljött az idő, hogy legyűrd az előtted álló feladatokat és megvalósítsd a céljaidat!

Érezted már valaha azt, hogy a napod soha nem akar véget érni?

Amikor igazán beindul a biznisz alattad, akkor érzed igazán azt, hogy csak az ágyad a biztos pont a napodban. Amikor épp haladnál valamilyen feladatoddal kapsz egy telefonhívást egy sürgős feladatról, vagy beesik egy újabb ügyfélmegkeresés és te már biztosan látod, hogy csak napokkal később tudsz rá megfelelő figyelmet fordítani.

Egyszerre legalább négy helyen kéne lenned?

A naptárad olyan telített, hogy egy gombostű hegye nem fér bele sehova sem. Számláznod kell, aztán felhívni a könyvelődet, válaszolni egy ügyfélmegkeresésre, közben fejleszteni kéne a vállalkozásodat és mellette még a családodra is megfelelő figyelmet szeretnél fordítani.

Folyamatosan ugrálsz egyik feladatról a másikra?

Lassan már egy zsonglőr magabiztosságával egyensúlyozol három-négy feladat között egyszerre. Mindennel haladni akarsz, ezért újabb és újabb feladatokba ugrasz bele anélkül, hogy a már nyitottakat befejeznéd. Szinte vért izzadsz, hogy tartani tudjad a határidőket és ebbe már egy kicsit kezdesz belefáradni.

Azt gondolod, hogy az a baj, hogy nincs elég időd! A probléma azonban nem az időd rövidsége, hanem a logikusan felépített projekt szemlélet hiánya.

A rántottasütés is egy projekt, csak nem tudsz róla

A világon mindenből lehet projektet csinálni. Ez a szépsége ennek a szakmának, hiszen ha rááll az agyad erre a fajta gondolkodásra, akkor megállíthatatlan leszel.

Képzeld el, hogy az egyik legegyszerűbb projekt a rántotta készítés. 

Nem gondoltad volna, hogy ebből is lehet projektet csinálni? Megmutatom hogyan. 

Az alábbi 5 lépéses rántottakészítést el lehet végezni 9 perc alatt.

A legtöbb ember úgy készíti a rántottát, hogy mindig csak azt a lépést veszi maga elé, ami éppen aktuálisan a következő és nem gondol arra, hogyan lehet köztes lépések beiktatásával vagy feladatok megbontásával időt nyerni.

Ha én például a fenti sorrendben változtatás nélkül végzem el a lépéseket egymás után, akkor a rántotta elkészítése 14 percig fog tartani. Viszont minimális gondolkodás és rendszerezés után 5 perc nyereség érhető el egy ilyen egyszerű folyamatban is. És ez “csak” egy rántotta projekt. 

Vajon a te mindennapi projekt feladataidban hány percet pazarolsz el azért, mert nem megfelelő sorrendben végzed el az előtted álló feladatokat?

Ennek a kérdésnek a megválaszolására szükséged lesz egy Projekt Menedzserre.

Nézd, pont itt van egy.

Szia, Stipi vagyok megszállott projekt rajongó. Az utóbbi 5-6 évben multinacionális cégeknél végeztem projektekhez kapcsolódó munkákat. 

Voltam ajánlatkészítő mérnök, aki egy projekt kiindulási pontját készíti elő.

Voltam projekt koordinátor, aki a vásárlást követő lépéseken viszi végig a projektet.

És voltam projekt menedzser, autóipari termékfejlesztésben, ahol a szerteágazó vállalati kommunikációtól a vevőtájékoztatásig rengeteg feladatom volt.

 

Mióta betettem a lábam a multi kapuján, azóta projektekkel dolgozom, így könnyen látok át bonyolult feladattömböket, hatásköröket, határidőket és egymásra épüléseket.

Már most izgatottan várom, hogy együtt dolgozzunk és a lehető legtöbb időt tudjam nyerni neked.

Felmerülhetett benned a kérdés, hogy a te esetedben mi lehet projekt.
Nézzük a lehetséges válaszokat:

Marketing specialista

Marketing kivitelezéssel foglalkozó vállalkozóként egy ügyfeled kiszolgálása az ajánlatkészítéstől a szövegíráson, vizuális megjelenítésen és technikai megvalósításon át egészen a visszajelzés kérésig egy nagy projekt részét képezik.

Tanácsadó, tréner, coach

Üzleti tanácsadóként vagy coachként az egyes ügyfeleid fejlődési útjának lekövetése és dokumentálása is egy projekt.

Webshop tulajdonos

Webshop tulajdonosként egy új termék bevezetése esetén az ötlet megszületésétől a gyártó keresésen át egészen a piacra való bevezetésig minden lépés egy nagy projekt része.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz lépést tartani magaddal, mert túlcsordulsz feladatokkal, akkor bérelj magadnak egy saját Projekt Menedzsert.

Miben segítek neked pontosan?

Ha van már egy ötlet a fejedben, de még nem tudod, hogyan fogod megvalósítani, akkor a közös munkánk a terved szétbontásával és ütemezésével kezdődik. Lépésről-lépésre lebontjuk, hogy pontosan mit is kell majd csinálnod a projekted kivitelezése közben és a kezedbe kapsz tőlem egy akár napokra lebontott tervet, hogy milyen ütemben kell az egyes feladatokat elvégezni a várt eredmény érdekében.
De nem csak az ütemezést kapod tőlem, hanem a feladatkezelést és ellenőrzést is. Amennyiben igényled, nagyon szívesen vezetem helyetted a feladatokat a saját követő rendszeremben, amihez természetesen mindig hozzá fogsz férni és látni fogod a haladásodat. Ha ezt a megoldást választod, akkor neked csak annyi dolgod van, hogy a megbeszélt projekt egyeztetéseken elmondd nekem, mi van kész és mi nincs. Ha esetleg elmaradnál valamilyen határidővel, akkor megvizsgáljuk mi lehetett a probléma és tanácsot is adok neked annak érdekében hogyan tudnád a jövőben elkerülni a hasonló problémákat.
A projekt menedzser szolgáltatásom harmadik eleme a folyamatoptimalizálás. Abban az esetben, ha már vannak jól bejáratott folyamataid, amikhez eddig nem mertél hozzányúlni, mert “jó az úgy!”, akkor ezeket közösen meg tudjuk vizsgálni. Átnézzük milyen lehetőségeid vannak arra, hogy gyorsabban és okosabban le tudjad folytatni ezeket a folyamatokat.

A közös munka hatására tehát

Magabiztosan vághatsz neki minden napnak, hiszen a kezedben lesz a haladási terved.

Noszogatva leszel általam, hogy végezd el az unalmas vagy "nemszeretem" feladatokat is.

Kapsz magad mellé egy támogatót, aki segít a nap közben felmerülő problémákat lehetőségekké alakítani.

Időt szabadítasz fel magadnak azáltal, hogy nem kell azon gondolkodnod mi a következő lépés, hogy nem kell bonyolult feladatkezelőket megtanulnod és használnod, valamint a gyorsabb folyamataidnak hála.

Mások mondták rólam

A szolgáltatás ára

Havi 80.000 Ft (AAM), ami tartalmazza

Napi rendelkezésre állás
(10:00 és 19:00 között)
Előzetes megbeszélés
Projekt ütemterv(ek) elkészítése
Feladatkezelés
Projektmegbeszélések
Határidő csekkolás
Folyamatátnézés és optimalizálás

Szeretnél együtt dolgozni velem, de még vannak benned kérdések?
Foglalj egy időpontot és elmondok mindent részletesen: