Szia, Stipi vagyok és én leszek a

támogató csendestársad a mindennapi feladatok forgatagában

Érezted már valaha azt, hogy a napod soha nem akar véget érni?

Amikor igazán beindul a biznisz alattad, akkor érzed igazán azt, hogy csak az ágyad a biztos pont a napodban. Amikor épp haladnál valamilyen feladatoddal kapsz egy telefonhívást egy sürgős feladatról, vagy beesik egy újabb ügyfélmegkeresés és te már biztosan látod, hogy csak napokkal később tudsz rá megfelelő figyelmet fordítani.

Egyszerre legalább négy helyen kéne lenned?

A naptárad olyan telített, hogy egy gombostű hegye nem fér bele sehova sem. Számláznod kell, aztán felhívni a könyvelődet, válaszolni egy ügyfélmegkeresésre, közben fejleszteni kéne a vállalkozásodat és mellette még a családodra is megfelelő figyelmet szeretnél fordítani.

Folyamatosan ugrálsz egyik feladatról a másikra?

Lassan már egy zsonglőr magabiztosságával egyensúlyozol három-négy feladat között egyszerre. Mindennel haladni akarsz, ezért újabb és újabb feladatokba ugrasz bele anélkül, hogy a már nyitottakat befejeznéd. Szinte vért izzadsz, hogy tartani tudjad a határidőket és ebbe már egy kicsit kezdesz belefáradni.

Azt gondolod, hogy az a baj, hogy nincs elég időd! A probléma azonban nem az időd rövidsége, hanem

az átláthatatlan feladatok sokasága.

Ezért kell az előtted álló megannyi feladatot projektekbe rendezni

A világon mindenből lehet projektet csinálni. Ez a szépsége ennek a szakmának, hiszen ha rááll az agyad erre a fajta gondolkodásra, akkor megállíthatatlan leszel.

Képzeld el, hogy az egyik legegyszerűbb projekt a rántotta készítés. 

Nem gondoltad volna, hogy ebből is lehet projektet csinálni? Megmutatom hogyan. 

Az alábbi 5 lépéses rántottakészítést el lehet végezni 9 perc alatt.

A legtöbb ember úgy készíti a rántottát, hogy mindig csak azt a lépést veszi maga elé, ami éppen aktuálisan a következő és nem gondol arra, hogyan lehet köztes lépések beiktatásával vagy feladatok megbontásával időt nyerni.

Ha én például a fenti sorrendben változtatás nélkül végzem el a lépéseket egymás után, akkor a rántotta elkészítése 14 percig fog tartani. Viszont minimális gondolkodás és rendszerezés után 5 perc nyereség érhető el egy ilyen egyszerű folyamatban is. És ez “csak” egy rántotta projekt. 

Vajon a te mindennapi feladataidban hány percet pazarolsz el azért, mert nem megfelelő sorrendben végzed el az előtted álló feladatokat?

Ennek a kérdésnek a megválaszolására szükséged lesz egy Projekt Menedzserre.

Nézd, pont itt van egy.

Szia, Stipi vagyok megszállott projekt rajongó. Az utóbbi 5-6 évben multinacionális cégeknél végeztem projektekhez kapcsolódó munkákat. 

Voltam ajánlatkészítő mérnök, aki egy projekt kiindulási pontját készíti elő.

Voltam projekt koordinátor, aki a vásárlást követő lépéseken viszi végig a projektet.

Voltam projekt menedzser, autóipari termékfejlesztésben, ahol a szerteágazó vállalati kommunikációtól a vevőtájékoztatásig rengeteg feladatom volt.

És voltam online oktatási projekt producer is, ahol digitális szolgáltatásokat juttattam el az ötlettől a megvalósításig.

 

Mióta betettem a lábam a multi kapuján, azóta projektekkel dolgozom, így könnyen látok át bonyolult feladattömböket, hatásköröket, határidőket és egymásra épüléseket.

De nehogy azt hidd, hogy egy karót nyelt mininapóleon vagyok, aki leuralja a feladataidat:

Felmerülhetett benned a kérdés, hogy a te esetedben mi lehet projekt.
Nézzük a lehetséges válaszokat:

Marketing specialista

Marketing kivitelezéssel foglalkozó vállalkozóként egy ügyfeled kiszolgálása az ajánlatkészítéstől a szövegíráson, vizuális megjelenítésen és technikai megvalósításon át egészen a visszajelzés kérésig egy nagy projekt részét képezik.

Tanácsadó, tréner, coach

Üzleti tanácsadóként vagy coachként az egyes ügyfeleid fejlődési útjának lekövetése és dokumentálása is egy projekt.

Webshop tulajdonos

Webshop tulajdonosként egy új termék bevezetése esetén az ötlet megszületésétől a gyártó keresésen át egészen a piacra való bevezetésig minden lépés egy nagy projekt része.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz lépést tartani magaddal, mert túlcsordulsz feladatokkal, akkor szerezz magadnak egy saját Projekt Menedzsert.

Miben segítek neked pontosan?

Feladatok adminisztrációja, tervezés

Hol bukik el a legtöbb ötlet? 

Ott, amikor nyomon kell követni egyáltalán azt, hogy mikor – mit szeretnénk megcsinálni. Éppen ezért neked csak annyi dolgod van, hogy elmodd nekem min dolgozol, hogy összerakjam neked azt az átlátható, követhető és rugalmas tervet, ami a mindennapjaidat fogja kitölteni.

Napi/Heti egyeztetés

Minden héten és/vagy minden nap átbeszéljük az előtted álló legfontosabb feladatokat és hogy milyen sorrendben érdemes foglalkozni velük, hogy nap végén elégedetten tudjad kinyújtóztatni a lábaidat a kanapén a kedvenc italodat kortyolgatva.

Mastermind partner és elszámoltató társ

Ha valamiért úgy éreznéd, hogy elakadtál valamiben és nem tudod mi lenne a következő lépés nem fogom csendben nézni, ahogy szenvedsz. Tudásom legjavát adva tanácsot fogok adni neked, hogy mi lenne a leglogikusabb lépés. 

A közös munka hatására tehát

Magabiztosan vághatsz neki minden napnak, hiszen a kezedben lesz a haladási terved.

Noszogatva leszel általam, hogy végezd el az unalmas vagy "nemszeretem" feladatokat is.

Kapsz magad mellé egy támogatót, aki segít a nap közben felmerülő problémákat lehetőségekké alakítani.

Időt szabadítasz fel magadnak azáltal, hogy nem kell azon gondolkodnod mi a következő lépés, hogy nem kell bonyolult feladatkezelőket megtanulnod és használnod, valamint a gyorsabb folyamataidnak hála.

Ezekben a programokban mozgok otthonosan

asana-logo-png-15

Asana

clickup

Clickup

notion-1693557-1442598

Notion

unnamed

Monday.com

trello-icon

Trello

logo-a-project-png-microsoft-project-icon-1600

MS Project

Mások mondták rólam

A szolgáltatás ára

Havi 31.000 Ft (AAM), ami tartalmazza

Napi rendelkezésre állás
(10:00 és 19:00 között)
Előzetes megbeszélés
Feladatkezelés
Napi/heti megbeszéléseket
Határidő csekkolás
Folyamatátnézés és optimalizálás

Napi 1000 Ft-ért kapsz magad mellé egy csendestársat, aki segít a vállalkozásod felfuttatásában és a feladataid kezelésében.

Szeretnél együtt dolgozni velem, de még vannak benned kérdések?
Foglalj egy időpontot és elmondok mindent részletesen: