GYŐZD LE A HALOGATÁST!

Timentor Tréning


Manapság már nem elég csak beleásnod magad a munkába, hogy jöjjenek az eredmények

 

Tudom, hogy neked a vállalkozásod az első, ezért napi 25 órát is képes lennél dolgozni érte. De mik azok a dolgok, amik szintén fontosak és időt igényelnek? 

Manapság már minden azonnal kell. A világ annyira felgyorsult, hogy ha nem ér percenként egy impulzus, rosszul érzed magad. Hogyan lehet egy ilyen világban mégis megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet között?

 

Te mit teszel azért, hogy ne csak a munkádnak élj? 


Miért az én előadásomat hallgasd meg?

Hivatalosan fél éve jött létre a Timentor, de ez nem azt jelenti, hogy tapasztalatlan lennék Workshopok terén. Magával az időgazdálkodás területével már több mint 3 éve foglalkozom. Előadói készségeimet már több mint 4 éve csiszolom a Veszprémi Toastmasters Klubban. 

 

Még egyetemi éveim alatt kezdtem el erősebben foglalkozni a csapatépítéssel és tudásátadással. Azóta gyűjtögetem az információkat és tudást különböző területekről. Úgy gondolom, hogy csak úgy léphetünk egyről a kettőre, ha tudásunkat nem csak saját hasznunkra, hanem mások épülésére is használjuk. 

 

A Workshopon bemutatott minden módszert és technikát én magam is kipróbáltam, így személyes tapasztalattal állok elétek. 

 

Nem használom azonban mindegyiket! Mivel mindannyian mások vagyunk, ezért mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi az, amit hosszútávon be szeretne építeni az életébe és mi az, amit nem. 

Amit rólam mondanak:

"Tetszett, hogy alaposan felkészültél, a saját hülyeségeimre és nehézségeimre próbáltál személyre szabott ötleteket, megoldásokat hozni. Tetszett, hogy többféle megoldást is hoztál, és át tudtuk beszélni, nálam melyik működhet. Tetszett a hozzáállás, az őszinte segítő szándék, szakmai alaposság. Az is, hogy még a konzultáció után is agyaltál, és küldtél hasznos dolgokat. Tetszett, hogy megosztottál saját tapasztalatokat, saját rendszert. Tetszett a kiértékelés."

Mészáros Róbert

Márkaépítő tanácsadó - Brandbirds 

Amit rólam mondanak:

"Szuperhasznos volt a tanácsadás, egy csomó dologra rájöttem közben, hogy mi az, ami nálam működhet a korábbi mintáim alapján. A konzultáció közben tényleg megtörtént az a fajta gondolkodásbeli változás, amiről Stipi mindig ír a posztjaiban, vagy ahogy ő mondja, “fordítva ülünk a lovon” és lehet ezt más szemszögből is nézni. 

 

Azóta sikerrel alkalmazom a közösen felállított stratégiát és ennek köszönhetően sikerült elengednem néhány feladatot, melyhez már görcsösen ragaszkodtam, miközben nem is élveztem a folyamatot. Ha szeretnéd rendbe tenni az idődet, projektjeidet, és szükséged van egy külső szemre, aki minden időgazdálkodási technikát ismer és könnyen átlátja a helyzetedet, teljes szívemből ajánlom neked Stipit!"

Berkes-Bognár Nikolett

Social Media MenedzserSocialight

Amit rólam mondanak:

"Nem az volt a leghasznosabb Stipi tanácsadásán, hogy felkészülten érkezett. Nem is az, hogy annyira rendszerszemléletű volt, hogy egy kétéves problémámat egy óra alatt megoldottuk. A legjobb dolog az volt, hogy saját magamat hatékonyabbnak és szervezettebbnek éreztem."

Pusztai Ádám

Gamification DesignerKollektíva

thin

Az internet tele van jobbnál jobb írásos tudással és videókkal arról, hogy hogyan legyél hatékonyabb. Ezeknek az információknak egy részét már elolvastam, megszűrtem, kipróbáltam, hogy neked már ne kelljen.

 

Az időddel való hatékony gazdálkodás ott kezdődik, hogy eljössz, így 4 órában átveheted tőlem 3 évnyi kutatás eredményeit

 

 

 • Menetrend

8.30-8.45 

Érkezés

 

9.00-10.30

Halogatás

 

 1. Halogatás gyökere – Miért halogatunk? Honnan ered? Ismerd meg az ellenséged!
 2. Halogatást legyőző technikák - Ha már ismerjük az okát tudunk rá megoldást találni!

 

10.45-11.45  

Időnyerő taktikák 

 

 1. Az időnyerés logikája – Hogyan strukturáld a napodat, hogy gazdaságos legyen?
 2. Struktúra tervezés – Egyéni munka és megbeszélés!

 

 

12.00-13.00  

Flow élmény kialakítás 

 

 1. Mi is az a flow? - Ki találta ki és hogyan működik?
 2. A flow kialakítás eszközei - Alakítsuk ki a saját flow tevékenységünket!

Pillanatképek


Nem akarok lemaradni!

Siess, hiszen csak korlátozott számban állnak rendelkezésre a helyek! Az első 30 jelentkező tud csak jönni a tréningre!

0

HELY MARADT MÉG!

Hozzájárulás

Early Bird

10.000 Ft

Június 2. 24:00-ig! 

Áfával, kávéval, étellel, itallal, elvihető anyaggal, MINDENNEL!

Bird

15.000 Ft

Június 3-16. között! 

Áfával, kávéval, étellel, itallal, elvihető anyaggal, MINDENNEL!

Lazy Bird

19.000 Ft

Június 17-21. között!

Áfával, kávéval, étellel, itallal, elvihető anyaggal, MINDENNEL!


Mit tartalmaz az ár?

Nem csupán a workshopon megszerezhető tudást! 

A remek hangulatú workshop mellett a tiéd lesz még: 

 • Az előadás teljes anyaga, nyomtatott formában 
 • Egy menő Timentor kitűző
 • Finom napindító és energizáló kávé és üdítő 
 • Gyomorkorgást űző harapnivalók 
 • Lehetőség kapcsolatépítésre és társalgásra