Timentor program

Nem hagylak megfulladni a feladatok tengerében!

Nem azért lettél vállalkozó, hogy feladatról feladatra éld az életed. A Timentor Program által hozzájuthatsz ahhoz a tudáshoz, ami után már sosem fogod azt mondani, hogy "Nincsen időm!"

IMG_1658

Egyszerre kell szülőnek, házastársnak, barátnak, vállalkozónak és embernek lenned, de szétszóródsz a feladatok között?

A legkiegyensúlyozottabb napodon is folyton azon kattoghatsz, hogy mikor fog beütni valami, ami felborít mindent, amit arra a napra terveztél?

Nap közben szinte egyáltalán nincs kontrollod afelett, hogy mikor mit csinálsz és eleged van már az éjszakai munkából?

Egy folyamatosan változó világban csak maga a változás állandó

Reggel felkelsz, minden rendben van, eltervezed a napodat és mosollyal az arcodon nekiállsz megváltani a világot. Aztán elkezd csipogni a messenger, jön egy új email, valaki posztol valamit, amitől ideges leszel. 

Belekerülsz egy olyan spirálba, ami egyre inkább magába szippant és azon kapod magadat, hogy délután négy óra van és nem tudod igazán megmondani, hogy mit is csináltál az adott napon. 

Ahhoz, hogy nap végén elégedetten tudjál hátradőlni, ennek a  3 dolognak kell teljesülnie:

Ehhez képest a napjaid nagy része így úgy zajlik, hogy:

És bár a helyzet reménytelennek tűnhet, mégis van megoldás arra, hogy a kezedbe vedd a saját életed irányítását és munkára csak annyi időt kelljen szánni, amiből kényelmes életszínvonalat tartasz fenn magadnak és a családodnak. 

Mert az élet ott kezdődik, amikor lerakod a munkát és azzal foglalkozol, ami az igazi szenvedélyed.

Szerezd meg az időgazdálkodási tudást, aminek a használatával mindenki azt fogja kérdezgetni tőled:
"Hogyan csinálod?"

Mert azért lássuk be, ezzel a problémával nehéz egyedül megküzdeni és szükséged lesz minden lehetséges segítségre, hogy egy kiegyensúlyozott, stresszmentes és boldog életet éljél, amiben mindre van időd, amire csak szeretnéd. Sok esetben egy külső szem, egy kívülálló teljesen máshogy látja a szituációt, amiből próbálsz kievickélni. Külső segítségként minden erőmmel azon leszek, hogy közösen kipukkasszuk azt az információs buborékot, ami az időgazdálkodásod köré emelkedett.

Az életed összegubancolódott szálainak kibogozásában pedig a Timentor Program siet a segítségedre!

Hatékonysági tanácsadó a farzsebedben:
Ez a Timentor Program

A Timentor Program egy 6 hónapos mentorálási folyamat, aminek során megtanulsz mindent, amire a kiegyensúlyozott életedhez szükséged van.

A Program tartalma:

1. lépés: Kick-off
Ez a közös munkánk alfája és omegája. Ezen a megbeszélésen rakjuk le a közös munka alapköveit és beszéljük meg a fejlődési tervedet.
2. lépés - Fejlődési terv
A kick-off után folyamatosan figyeljük azokat a területeket, amikben fejlődést szeretnénk elérni. Erre vonatkozólag kész tervet kapsz tőlem, illetve egy mentorálási naplót, amiben te is vezetheted a fejlődést.
3. lépés - Heti egyeztetés
Minden hét elején átbeszéljük, hogy mik az adott hét főbb feladatai és hogyan érdemes nekiállni a tervezésnek. Megvizsgáljuk azt is, hogy milyen típusú feladatokat mikor érdemes végezni.
4. lépés - Konzultációk
A heti egyeztetések mellett megbeszéljük azt is, hogy az adott héten milyen területen fogunk előrébb haladni. A három nagy terület mindegyikével 3-4 alkalommal foglalkozunk. Ezek a területek pedig: A napi rutin kialakítás; Feladatkezelési rendszer kialakítás; Project alapú időtervezés
5. lépés - Mastermind
Nem erőszak a disznótor, de ha úgy érzed, hogy jól esne plusz támogatás, akkor a többi mentorálttal közösen tartott mastermind találkozókra is becsatlakozhatsz.
Previous
Next

Lelki szemeim előtt már látom is, ahogy azon gondolkozol, hogy a jelenlegi káoszban hogyan fogsz még erre a programra is időt fordítani. Szeretnélek megnyugtatni, hogy nem fog a program sok időt megenni a naptáradból:

Lépés Időigény Összesen Érték
Kick-off
1x2 óra
2 óra
36.000 Ft
Fejlődési terv
24x30 perc
12 óra
216.000 Ft
Heti egyeztetés
24x1óra
24 óra
432.000 Ft
Konzultáció
12x2óra
24 óra
432.000 Ft
Mastermind
6x2óra
12 óra
Felbecsülhetetlen

Hat hónap leforgása alatt, ami közel 180 napnyi idő, mindössze 3 napot és két órát kell áldoznod, hogy az időgazdálkodásod egy következő szintre emelkedjen. Ez idő alatt pedig olyan tudáshoz jutsz hozzá, aminek az összértéke 1.116.000 Forint.

A havi előfizetéses rendszernek köszönhetően ennek viszont csak a töredékét fogod kifizetni a szolgáltatásért.

A program első csoportja ennyi idő múlva startol:

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00Másodperc

Mások mondták

Kern-Czink Krisztina Grafikai tervező

Stipi nem szórakozi, ha az időről, időbeosztásról van szó. Fantasztikusan felépített értherő és elképesztően hasznos tanácsadáson volt szerencsém részt venni nála. Mindenkinek ajánlom aki úgy érzi, hogy szétfolyik a tennivalók alatt, sosincs ideje semmire (látszólag), és nagyon fontos, hogy hasznosan és profin töltse ki a rendelkezésre álló időt

Hock Judit Egyedi ékszertervező

Hihetetlen, hogy egy tanácsadásba mennyi minden belefér! Nagyon hasznos és praktikus tanácsokat kaptam Stipitől, és a napi működésemben is kaptam magyarázatot bizonyos jellemzőkre, illetve arra, hogyan tudok saját magam javítani a rendszeren. Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik szeretnék a hatékonyságukat úgy növelni, hogy abba nem beleszakadni kell, csak még jobban ismerni önmagunk működését. A Timentor ebben maximális segítséget tud adni.

MKM Szél Felícia Bizalomépítő szövegírás és tanácsadás

Stipi nagy ajándék az életemben. Nagyon bírom, ahogy gondolkodik, ahogy nem fogadja el sosem automatikusan a kész megoldásokat. Mentoráltjaként vele sikerült elérnem egy anyukaként számomra eddig lehetetlennek tűnő dolgot: napi plusz egy óra munkaidőt "teremtettünk" együtt. Emellett a segítségével megtanultam jóval struktúráltabban kezelni a feladataimat, így már jóval kevesebbszer halogatok, könnyebben mondok nemet és okosabban igent. Köszönöm!

  Kinek ajánlom?

  Kezdő vállalkozóknak

  Neked ajánlom, ha:

  0-6 hónapja indultál és még nem tudod hogyan alkalmazkodj a vállalkozói élethez.

  Olvastál már az időgazdálkodásról, de nem tudod hogyan állj neki a saját rendszerednek.

  Ha volt is rendszer, amit kipróbáltál, az sem működött, mert reprodukálni akartad a látottakat.

  Vállalkozó szülőknek

  Neked ajánlom, ha

  Nehéz elválasztani a vállalkozáshoz kötődő feladataidat a mindennapi szülői teendőktől

  Nap közben egy perc nyugtod sincs, ezért a munka estére vagy hajnalra tolódik

  Napközben ha van egy másodpercnyi szüneted, akkor inkább szusszansz, minthogy nekiess valami nagy feladatnak

  Trénereknek, Coachoknak

  Neked ajánlom, ha:

  Az ügyfeled nem végzi el a kiadott feladatokat, ezért frusztrált vagy és nem tudtok haladni.

  Tőled vár segítséget az időgazdálkodási problémájára, de neked nincs átfogó tudás a kezedben.

  Szeretnél neki erőn felül segíteni, mert látod, hogy problémája van az időgazdálkodásával.

  Tudásbrókereknek

  Neked ajánlom, ha

  Hiányzik egy átfogó időgazdálkodási tudásanyag a gyűjteményedből.

  Nem találsz magas szintű magyar nyelvű tudásanyagot a témában.

  Szereted a gyakorlatorientált tudásátadást.

   

  Stipi vagyok, örülök hogy megismerhetlek!

  Mindenkinek van egy miértje, ami miatt reggel felkel és nekiáll dolgozni:

  Van, aki imádja azt, amit csinál és meg akarja mutatni másoknak.

  Van, aki kiemelkedő teljesítményt nyújt a saját területén.

  Van, akinek a legfontosabb, hogy az emberek fizessenek neki azért, amit csinál.

  Nekem a legfontosabb mindig az volt, hogy segíteni tudjak másoknak. Ha a tudásomat csak arra tudom használni, hogy pár embernek könnyebbé teszem a mindennapjait, már megérte felkelnem minden reggel.

  Az időgazdálkodás a szenvedélyem. Azáltal, hogy neked segítek időt találni arra, hogy te is foglalkozhass a sajátoddal, a sajátomat élem meg.

  Legyen az gondolkodásmód-formálás, eszköztárbővítés vagy feladatkezelő rendszer készítés mindenben szívesen segítek neked, hogy jusson időd az életed azon részére, amik igazán számítanak.

  Mások mondták

  Pusztai Ádám Kollektíva

  A Stipivel való közös munka nem azért volt hosszú távon hasznos, mert pontosra csiszolta az időbeosztásomról való gondolkodásomat, de segített sablonizálni a feladatkezelésemet, így sokkal könnyebb nyomon követni mindent. Mindent.

  Horváth Attila Investmentors

  Stipi az időgazdálkodás mestere. Amikor már azt hittem, hogy csak finomhangolásra van szükség az időbeosztásomon, egészen új dimenziókat mutatott meg. Az időgazdálkodási módszerek széles repertoárjával és személyre szabott módszerével segít egy időben gazdagabb, azaz teljesebb élet elérésében.

  Rátkai Tamás Online marketing szakértő

  Azért jelentkeztem tanácsadásra, mert már úgy éreztem agyonnyomnak a feladataim és nem kapok tőlük levegőt. Hiába tettem bele a napba már 150%-ot, akkor se végeztem velük, ez pedig rettenetesen zavart. Tudtam, hogy változtatni kell! Nagyon hálás vagyok Stipinek, mert nem csak eszközöket és trükköket mutatott, hanem rávilágított a hibáimra és egy teljesen rám szabott, egyedi tervet hozott létre nekem, ami illeszkedik a személyiségemhez, napi rutinomhoz és az élethelyzetemhez. Az pedig, hogy jófej, csak hab a tortán.

   Hogyan tudsz előfizetni a programra?

   A lenti űrlap kitöltésével jelzed felém az igényedet a programba való csatlakozásról.

   Minden hónap elején kiállítok neked egy számlát, amit utalással tudsz rendezni, így nem kell amiatt aggódni, hogy a kártyaadataid eltárolódnak nálam.

   Amikor a program végére érünk nem lesz szükséged macerás lemondási procedúrákra, hiszen mindketten látni fogjuk a fejlődési terved alapján, hol tartasz.

   1.116.000 Ft-nyi tudás mindössze csak havi 24.900 Ft-ért?

   Nem kell sokat matekolni, hogy lássad: Az értékéhez képest a töredékéért juthatsz hozzá a teljes időgazdálkodási tudásanyagomhoz, közvetlenül tőlem.

   És ez még nem minden, mert a jelentkezésed mellé megkapod bónuszként az időgazdálkodási eszköztáram egy részét felvonultató könyvemet a Van időd!-et.

   Ha nem sietsz, elkapkodják előled az összes helyet:

   0
   szabad létszám

   Garancia

   Hiszek abban, hogy sikeresen tudunk együttműködni, azonban azt is tudom, hogy nem mindenkinek tudok megfelelő tudást átadni.

   Éppen ezért, hogy mindkét fél érdekeit védeni tudjam, garanciaként vállalom, hogy ha az első 2 óra tanácsadás után nem szeretnél folytatást, akkor csupán az arra a két órára eső személyes költségeimet számlázom ki számodra.