Timentor

Timentor post thumbnail image

Rád szabott rendszer, amitől hatékonyabb, felszabadultabb és elismertebb leszel!

Érezted már valaha azt, hogy a napod soha nem akar véget érni?

Amikor egy alkalmazotti és vállalkozó beosztás között lebegsz félúton, akkor olyan érzésed van, hogy csak az ágyad a biztos pont napodban. Amikor épp haladnál valamilyen feladatoddal kapsz egy telefonhívást egy sürgős feladatról, amit azonnal meg kell csinálni, mert már tegnapra kellett volna. Te pedig ott ülsz és csak hallgatod, ahogy öntik a nyakadba az újabb feladatokat.

Ismerős a szituáció?

A csapatod egyszerűen képtelen tartani a határidőket. A probléma gyökerét abban látod, hogy nem megfelelően osztják be a feladataikat, ezért mindent kapkodva az utolsó pillanatban készítenek el. A nem megfelelő minőségben elvégzett munka miatt pedig te hallgatod a felettesedet, hogy miért teljesít ilyen rosszul a csapatod.

Egyszerre legalább négy helyen kéne lenned?

A naptárad olyan telített, hogy egy gombostű hegye nem fér bele sehova sem. Számláznod kell, aztán felhívni a könyvelődet, válaszolni egy ügyfélmegkeresésre, közben fejleszteni kéne a vállalkozásodat és mellette még a családodra is megfelelő figyelmet szeretnél fordítani.

Azt gondolod, hogy az a baj, hogy nincs elég időd!

A probléma azonban nem az időd rövidsége,

hanem a túl sok és halogatott feladat!

Hogyan értem el, hogy ne legyen rajtam időnyomás?

Hiszem azt, hogy mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a lehető leghatékonyabban töltse az idejét, folyamatos egyensúlyban tartva a munkát a magánélettel és a pihenéssel.

Az utóbbi 4+ évben összegyűjtöttem és kipróbáltam a legtöbb hatékonyság növelését célzó technikát. De rájöttem, hogy hiába tudod az összeset, ha nem igazítod a személyiségedhez, életkörülményeidhez, saját ritmusodhoz. Ebben segítek neked!

Velem megtalálod a számodra megfelelő eszközöket, hogy hatékonyabb tudj lenni!

A titkos módszer

Mióta egyre mélyebbre ásom magam a hatékonyság módszereiben két dologra lettem figyelmes.

Az egyik, hogy időgazdálkodás nem létezik, csak feladatgazdálkodás. 

A másik, hogy személyre szabott rendszerre van szüksége mindenkinek.

Lehet, hogy olvastál róla egy cikket, hogy mennyire jó, ha fél órás blokkokba beosztod a napod, de amikor kipróbálod rájössz, hogy téged ez csak keretbe zár és nemhogy hatékonyabb lennél tőle, frusztrál a dolog.

Nem minden időgazdálkodási módszer való mindenkinek!

Ezért fókuszálj kifejezetten arra, hogy személyedre szabott módszereket alkalmazz a hatékonyság növelése érdekében.

Kinek segítek?

Változásra vágyóknak!

A napi 8 óra alkalmazotti lét fogságából nézve az egész napos vállalkozói szabadság bár igen kecsegtető, azonban legalább annyi nehéz döntéssel is jár. Te vagy a magad felettese így neked kell határokat szabnod saját magadnak. Nem csoda, hogy vállalkozóvá válásod után még elveszettnek érzed magad.

Az első lépéstől ott leszek veled, hogy segítsek kialakítani a vállalkozói bioritmusod!

Csapatoknak!

Vezetőként a megítélésed a csapatod teljesítményén és eredményein is múlik. Ésszerű tehát, ha fejlesztenéd őket személyenként és csapatként is. Légy te az a vezető, aki ahelyett, hogy visszavágja a képzési költségeket, inkább bátorítod kollégáidat, hogy fejlesszék magukat.

Tanítsd meg a csapatodnak a sikeres és hatékony együttműködés módszereit!

Túlteljesítőknek!

Eljutottál arra a pontra, amikor már hiába pumpálsz bele több feladatot a napodba, nem jutsz előrébb és így már az életed más területei sínylik meg a túlteljesítést. Szükséged van rá, hogy tisztán lásd mik azok az értéket teremtő feladatok, amikkel valóban neked kell foglalkoznod.

Egy olyan rendszert kapsz magad köré, amiben a te asztalodra csak a valóban fontos feladatok kerülnek!

Miben segítek?

Napi rutin kialakítása

Közösen megvizsgáljuk a napjaid jelenlegi felépítését és átalakítjuk egy produktívabb és szabadabb rendszerré.

Megkeressük azokat a rutinokat, amik elengedhetetlenek a mindennapjaidhoz, elmélyítjük őket, hogy automatikussá váljanak és keretet adjanak a napjaidnak.

Egyéni tanácsadás Ajánlott időtartam:

4-8 foglalkozás

Projekt tervezés és kivitelezés

Ha van egy hatalmas feladathalom előtted és nem tudod hogyan állj neki, akkor ez a neked való program. A foglalkozás során közösen összeállítunk egy ütemtervet, amit heti rendszerességgel együtt ellenőrzünk.

Tréning és egyéni tanácsadás

Ajánlott időtartam:

1 foglalkozás plusz utánkövetés

MasterTime

A MasterTime tanácsadás a motiváció megtartásáról és fenntartásáról szól. Ha úgy érzed, hogy nem tudod miért is dolgozol naponta, nincs benned kellő motiváció, akkor ez a neked való csomag.

Megkeressük számodra azokat az időgazdálkodási technikákat, amik segítenek a feladataid konzekvens legyűrésében.

Egyéni tanácsadás Ajánlott időtartam:

1 foglalkozás plusz utánkövetés

Mi történik egy tanácsadáson?

Foglalás után

A probléma mélyebb megértéséhez és maximális hatékonysághoz szükséges egy megelőző online megbeszélése. Miután jelentkeztél tanácsadásra fixálunk egy fél órás online megbeszélést, ahol kicsit ismerkedünk és körbejárjuk a problémádat.


Tanácsadás alatt

Személyedre szabott megoldásokat és módszereket mutatok, amiket közösen végigbeszélünk és megvizsgáljuk, hogy beépíthetők-e a mindennapjaidba. A tanácsadás történhet online és személyesen is. A hosszát közösen határozzuk meg a megelőző beszélgetés során.


Tanácsadás után

A tanácsadást követően egy hónappal később egy ismétlő megbeszélést tartunk, ahol megvitatjuk az új rendszered működését. Megnézzük mi vált be és mi nem, mit lehetne még finomhangolni. Az utókövető megbeszélés hossza egy óra.

Tréning van?

Van bizony!

Igényfelmérés

Kezdésként szükségem van temérdek információra tőled. A tanácsadáshoz hasonlóan ezért egy offline megbeszéléssel indítjuk a folyamatot, ahol megismerkedhetünk egymással és át tudjuk beszélni az igényeket, csapat méretét, aktuális tudásszintjét.


Ajánlatkészítés

A megbeszéltek alapján összeállítok neked egy lehetséges tréningtervet, amit egy árajánlat kíséretében elküldök neked. A folyamat ezen pontján rajtad múlik, hogy szeretnéd-e módosítani a tematikát, vagy belecsaphatunk a megvalósításba.


A tréning napja

A megbeszélt tematika alapján a csapatod és te is egy gyakorlatias időgazdálkodási tréningen vehettek részt. A tréning javasolt időtartama minimum négy óra.


Tréning után

A nagy napot követően egy hónappal később egy ismétlő megbeszélést tartunk, ahol átnézzük a csapat fejlődését és további lehetséges fejlesztési pontokat.

Danyi István 'Stipi'

Timentor

TEDxBenedekHegy előadó

Rólam

Danyi István 'Stipi' vagyok, aki Timentor néven már több éve foglalkozik időgazdálkodási tanácsadással és hatékonyságnöveléssel.

Még egyetemi éveim alatt kezdtem el foglalkozni a hatékony időgazdálkodással. Mára már annyira a mindennapjaim része lett az idő alapú gondolkodásmód, hogy úgy döntöttem az általam megismert és megtapasztalt módszereket és rendszereket másoknak is tovább szeretném adni.

Jelenleg könyvet írok a témában, heti rendszerességgel frissítem a blogomat, YouTube csatornámat és egy 400 fős hatékonysági csoport adminja is vagyok, ami Timefulness néven fut Facebookon.

2019-ben az a megtiszteltetés ért, hogy előadhattam TEDx konferencián is azt, hogy miért szívügyem nekem az időgazdálkodás.

A Plútón egy nap 153 óra. Tudtad?

Ez a sokak számára ismeretlen információ is része volt a TEDx beszédemnek, amit itt helyben akár le is csekkolhatsz.

Amit rólam mondanak:

“Tetszett, hogy alaposan felkészültél, a saját hülyeségeimre és nehézségeimre próbáltál személyre szabott ötleteket, megoldásokat hozni. Tetszett, hogy többféle megoldást is hoztál, és át tudtuk beszélni, nálam melyik működhet. Tetszett a hozzáállás, az őszinte segítő szándék, szakmai alaposság. Az is, hogy még a konzultáció után is agyaltál, és küldtél hasznos dolgokat. Tetszett, hogy megosztottál saját tapasztalatokat, saját rendszert. Tetszett a kiértékelés.”

Mészáros Róbert

Márkaépítő tanácsadó – Brandbirds 

Amit rólam mondanak:

“Szuperhasznos volt a tanácsadás, egy csomó dologra rájöttem közben, hogy mi az, ami nálam működhet a korábbi mintáim alapján. A konzultáció közben tényleg megtörtént az a fajta gondolkodásbeli változás, amiről Stipi mindig ír a posztjaiban, vagy ahogy ő mondja, “fordítva ülünk a lovon” és lehet ezt más szemszögből is nézni. 

 

Azóta sikerrel alkalmazom a közösen felállított stratégiát és ennek köszönhetően sikerült elengednem néhány feladatot, melyhez már görcsösen ragaszkodtam, miközben nem is élveztem a folyamatot. Ha szeretnéd rendbe tenni az idődet, projektjeidet, és szükséged van egy külső szemre, aki minden időgazdálkodási technikát ismer és könnyen átlátja a helyzetedet, teljes szívemből ajánlom neked Stipit!”

Berkes-Bognár Nikolett

Social Media Menedzser – Socialight

Amit rólam mondanak:

“Nem az volt a leghasznosabb Stipi tanácsadásán, hogy felkészülten érkezett. Nem is az, hogy annyira rendszerszemléletű volt, hogy egy kétéves problémámat egy óra alatt megoldottuk. A legjobb dolog az volt, hogy saját magamat hatékonyabbnak és szervezettebbnek éreztem.”

Pusztai Ádám

Gamification Designer – Kollektíva

thin

Itt is találkozhatsz velem

Facebook

Facebook csoport

Instagram

YouTube

Blog

LinkedIn

Lépjünk kapcsolatba!

Válassz egyet az alábbiak közül:TanácsadásTréning
Válassz egyet az alábbiak közül:Napi rutin kialakításProjekt tervezés és kivitelezés

Hatékonysági tudástár és közösség –

Nézd meg mi az a Kairosz!

Szeretnék többet adni, mint egy mezei tanácsadás! Szeretném, ha lehetőséged lenne arra, hogy magadtól is fejlődj egy támogató közösségben! Kattints az alábbi gombra, hogy több információt szerezz!