Tanuld meg tőlem a hozzád illő időgazdálkodási módszereket órákig tartó kutatás helyett

Érezted már valaha azt, hogy a napod soha nem akar véget érni?

Amikor egy alkalmazotti és vállalkozói beosztás között lebegsz félúton, akkor olyan érzésed van, hogy csak az ágyad a biztos pont a napodban. Amikor épp haladnál valamilyen feladatoddal kapsz egy telefonhívást egy sürgős feladatról, amit azonnal meg kell csinálni, mert már tegnapra kellett volna. Te pedig ott ülsz és csak hallgatod, ahogy öntik a nyakadba az újabb feladatokat.

Egyszerre legalább négy helyen kéne lenned?

A naptárad olyan telített, hogy egy gombostű hegye nem fér bele sehova sem. Számláznod kell, aztán felhívni a könyvelődet, válaszolni egy ügyfélmegkeresésre, közben fejleszteni kéne a vállalkozásodat és mellette még a családodra is megfelelő figyelmet szeretnél fordítani.

Azt gondolod, hogy az a baj, hogy nincs elég időd!

A probléma azonban nem az időd rövidsége, hanem a túl sok és halogatott feladat!

Hogyan értem el, hogy ne legyen rajtam időnyomás?

Hiszem azt, hogy mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a lehető leghatékonyabban töltse az idejét, folyamatos egyensúlyban tartva a munkát a magánélettel és a pihenéssel.

Az utóbbi 4+ évben összegyűjtöttem és kipróbáltam a legtöbb hatékonyság növelését célzó technikát. De rájöttem, hogy hiába tudod az összeset, ha nem igazítod a személyiségedhez, életkörülményeidhez, saját ritmusodhoz. Ebben segítek neked.

Velem megtalálod a számodra megfelelő eszközöket, hogy hatékonyabb tudj lenni.

A titkos módszer

Mióta egyre mélyebbre ásom magam a hatékonyság módszereiben két dologra lettem figyelmes.

Az egyik, hogy időgazdálkodás jóval nagyobb falat, mint a feladatgazdálkodás.

A másik, hogy személyre szabott rendszerre van szüksége mindenkinek.

Lehet, hogy olvastál róla egy cikket, hogy mennyire jó, ha fél órás blokkokba beosztod a napod, de amikor kipróbálod rájössz, hogy téged ez csak keretbe zár és nemhogy hatékonyabb lennél tőle, frusztrál a dolog.

Nem minden időgazdálkodási módszer való mindenkinek! Ezért fókuszálok kifejezetten arra, hogy személyedre szabott módszereket alkalmazd a hatékonyság növelése érdekében.

Kinek segítek?

Változásra vágyóknak!

A napi 8 óra alkalmazotti lét fogságából nézve az egész napos vállalkozói szabadság bár igen kecsegtető, azonban legalább annyi nehéz döntéssel is jár. Te vagy a magad felettese így neked kell határokat szabnod saját magadnak. Nem csoda, hogy vállalkozóvá válásod után még elveszettnek érzed magad.

Az első lépéstől ott leszek veled, hogy segítsek kialakítani a vállalkozói bioritmusod!

Túlteljesítőknek!

Eljutottál arra a pontra, amikor már hiába pumpálsz bele több feladatot a napodba, nem jutsz előrébb és így már az életed más területei sínylik meg a túlteljesítést. Szükséged van rá, hogy tisztán lásd mik azok az értéket teremtő feladatok, amikkel valóban neked kell foglalkoznod.

Egy olyan rendszert kapsz magad köré, amiben a te asztalodra csak a valóban fontos feladatok kerülnek!

Miben segítek?

Napi rutin kialakítása

Közösen megvizsgáljuk a napjaid jelenlegi felépítését és átalakítjuk egy produktívabb és szabadabb rendszerré.

Megkeressük azokat a rutinokat, amik elengedhetetlenek a mindennapjaidhoz, elmélyítjük őket, hogy automatikussá váljanak és keretet adjanak a napjaidnak.

 

Egyéni tanácsadás 

Ajánlott időtartam: 2-4 foglalkozás

Projekt tervezés és kivitelezés

Ha van egy hatalmas feladathalom előtted és nem tudod hogyan állj neki, akkor ez a neked való program. A foglalkozás során közösen összeállítunk egy ütem-tervet, amit heti rendszerességgel együtt ellenőrzünk.

Tréning és egyéni tanácsadás

Ajánlott időtartam: 1 foglalkozás plusz utánkövetés

MasterTime

A MasterTime tanácsadás a motiváció megtartásáról és fenntartásáról szól. Ha úgy érzed, hogy nem tudod miért is dolgozol naponta, nincs benned kellő motiváció, akkor ez a neked való csomag.

Megkeressük számodra azokat az időgazdálkodási technikákat, amik segítenek a feladataid konzekvens legyűrésében.

Egyéni tanácsadás

Ajánlott időtartam: 1 foglalkozás plusz utánkövetés

Mi történik egy tanácsadáson?

Foglalás után

A probléma mélyebb megértéséhez és maximális hatékonysághoz szükséges egy megelőző online megbeszélés. Miután jelentkeztél tanácsadásra fixálunk egy fél órás online megbeszélést, ahol kicsit ismerkedünk és körbejárjuk a problémádat.

Tanácsadás alatt

Személyedre szabott megoldásokat és módszereket mutatok, amiket közösen végigbeszélünk és megvizsgáljuk, hogy beépíthetők-e a mindennapjaidba. A tanácsadás jelen körülmények között csak online kerül megtartásra. Amint javul a helyzet, ismét lehetőséged lesz akár személyesen is találkozni velem. A hosszát közösen határozzuk meg a megelőző beszélgetés során.

 

Tanácsadás után

A tanácsadást követően egy hónappal később egy ismétlő megbeszélést tartunk, ahol megvitatjuk az új rendszered működését. Megnézzük mi vált be és mi nem, mit lehetne még finomhangolni. Az utókövető megbeszélés hossza fél óra.

 

Mennyibe kerül?

Online
HUF 18000 plusz áfa
  •  
Személyes
HUF 25000 plusz áfa
  •  
nem elérhető

Danyi István ‘Stipi’

Timentor

TEDxBenedekHegy előadó

Rólam

Danyi István ‘Stipi’ vagyok, és Timentor néven már több, mint 5 éve foglalkozok időgazdálkodási tanácsadással és hatékonyságnöveléssel.

Még egyetemi éveim alatt kezdtem el foglalkozni a hatékony időgazdálkodással. Mára már annyira a mindennapjaim része lett az idő alapú gondolkodásmód, hogy úgy döntöttem az általam megismert és megtapasztalt módszereket és rendszereket másoknak is tovább szeretném adni.

Jelenleg könyvet írok a témában, heti rendszerességgel frissítem a blogomat, YouTube csatornámat és egy 500 fős hatékonysági csoport adminja is vagyok, ami Timefulness néven fut Facebookon.

2019-ben az a megtiszteltetés ért, hogy előadhattam TEDx konferencián is azt, hogy miért szívügyem nekem az időgazdálkodás.

A Plútón egy nap 153 óra. Tudtad?

Ez a sokak számára ismeretlen információ is része volt a TEDx beszédemnek, amit itt helyben akár le is csekkolhatsz.

Mások mondták rólam

Foglalj időpontot tanácsadásra: