Timentor Rólam

Rólam

Danyi István 

Danyi István 'Stipi'

Timentor

TEDxBenedekHegy előadó

Danyi Istvánnak hívnak, de szólíts nyugodtan Stipinek! Ezt a Stipi-Stopiról könnyű megjegyezni! 

 

Amit érdemes tudni rólam: Fontosnak tartom, hogy még mielőtt elkezdjük közösen felfordítani a professzionális életedet ismerkedj meg velem egy-két gondolat erejéig. Négy évvel ezelőtt figyeltem fel arra, hogy az én időről alkotott elképzelésem nem teljesen egyezik másokéval. Számomra az idő valóban pénz, ezt szó szerint szoktam venni. Az időmre úgy tekintek, mint egy pénztárcára. 

Minden nap 86.400 másodperc áll rendelkezésünkre, életünk végéig, így ezt szerintem érdemes a lehető legjobban beosztani, hogy mindenre maradjon belőle, amire csak szeretnénk.  

 

Az idő és a pénz közötti párhuzam viszont ott vész el, hogy minden pillanattal, amit megélünk egy soha vissza nem térő másodpercet veszítünk el, míg a pénzünket, kitartó munkával folyamatosan tudjuk pótolni. Ezen gondolatok alapján az időmet mindig is fontosabbnak tartottam mint a pénzemet.  

 

Eleinte iszonyúan mentek a dolgok, rengeteget halogattam, nem voltak terveim és soha nem tudtam, hogy melyik feladatommal hogyan kellene haladnom. Aztán elkezdtem különböző időgazdálkodási és hatékonysági stratégiákat kipróbálni, megfigyelni, elemezni, adaptálni. Mostanra már én vagyok a saját időm ura, még akkor is, ha egyszerre vagyok egy multinál dolgozó projekt menedzser és hatékonysági tréner. A kettő egyszerre ugyanis igenis lehetséges. 

 

Hogyan tovább? 

 

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen tippek, trükkök lapulnak a tarsolyomban, amikkel segíthetek neked, hogy szervezettebb legyen az életed, egyeztessünk egy időpontot és beszélgessünk arról, hogy milyen segítségre van igazán szükséged. Minden ember más és más problémákkal küzd, ha időgazdálkodásról vagy hatékonyságról van szó, ezért mindig személyre szabottan kell a problémákat is kezelni. Ehhez nem kell más, minthogy a lenti elérhetőségek egyikén felvedd velem a kapcsolatot! 

TEDxBenedekHegy 2019 – Előadás videó

Lépjünk kapcsolatba!

Telefon: 

+36/30/6415922


E-mail:

stipi@kollektiva.eu

 

thin