Kontroll a mindennapjaidhoz

A legtöbben azzal küzdünk az életben, hogy nincs időnk arra, amit igazán szeretnénk megvalósítani. Ha van is tervünk, akkor mindig eltérünk tőle a sok zavaró tényező és az előre nem látott, beeső feladatok miatt. Ilyenkor borzasztóan bonyolult újratervezni nem csupán a napunkat, de azt is, hogy egy több feladatból álló projektet hogyan tudunk kontroll alatt tartani.

A Projekt alapú időtervezés workshop ennek a módszertannak az elméleti és gyakorlati tudásával fog felvértezni téged!

Kész megoldással távozol

A workshop alatt nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megismert módszer alapján te magad tudd elkészíteni az esemény végére a saját megvalósítási tervedet.

A program első felében megismerheted a Projekt alapú időtervezés minden apró részletét és trükkjét, míg a második felében egyénileg, de kérdés esetén segítséggel fogod összerakni az előtted álló feladat apró pici építőkockáit.


Projektje mindenkinek van!

Ha egy nagyobb lélegzetvételű feladatot szét tudsz darabolni kisebb feladatokra, akkor már projektről beszélünk. Neked is volt már projekted, ha szerveztél bármilyen rendezvényt, vettél fel podcastet vagy egyszerűen csak elmentél bevásárolni a következő termékfotózáshoz.

Lehet, hogy te ezeket eddig megoldottad fejből és rutinból, azonban, ha projekt alapú időtervezést használsz, akkor ezeket a sémákat olyan feladatok elvégzésére is át tudod majd ültetni, amik majd ez után jönnek veled szembe először.

Ez a projekt alapú időtervezés igazi értéke. Ha egyszer megtanulod és megérted, életed végéig bármikor előhúzhatod majd az időgazdálkodási trükktáradból.


Nincs több bizonytalanság

Hányszor fordult már elő veled az, hogy másokra vártál még mielőtt folytatni tudtad volna a munkád? Kiszervezted a munka egy részét és nem volt beleszólásod abba, hogy mikor kapod vissza a kész feladatrészt. Aztán csak vártál, vártál, majd rákérdeztél és csúszás lett belőle.

A Projekt alapú időtervezés visszaadja a kezedbe az irányítást. Mivel átlátod a teljes feladatot, így amikor kiadsz bizonyos részeket pontosan meg fogod tudni mondani mikorra kéred vissza a végeredményt.

A workshop neked való, ha

Szeretsz tervezni, de akadozik a megvalósítás!
Nem vagy benne biztos, hogy jó irányba haladsz!
Rendszerre van szükséged!
Át szeretnéd látni a mindennapjaidat!

A program

Bemelegítés

9.00 – Érkezés

9.30 – START

Elméleti rész – 9.30 – 11.00

Bemutatkozás

Legyen víziód

Legyen célod

Mi az a projekt?

Részekre bontás

Így épül a projekt időterv

Szünet – 11.00 – 11.30

Gyakorlati rész – 11.30- 13.30

Mi a te projekted?

Elemekre szedés

Visszaellenőrzés

Projekt időterv összeállítás

Zárás – 14.00

Az agyi frissességről is gondoskodunk

Korlátlan kávé és tea fogyasztás
Egész napos üdítőválogatás
Friss gyümölcsválogatás
Egészséges Snack szendvicsek mindenkinek

Danyi István ‘Stipi’

Timentor

TEDxBenedekHegy előadó

Az előadóról

Danyi István ‘Stipi’ aki Timentor néven már több, mint egy éve foglalkozik időgazdálkodási tanácsadással és hatékonyságnöveléssel.

Még egyetemi éveim alatt kezdtem el foglalkozni a hatékony időgazdálkodással. Mára már annyira a mindennapjaim része lett az idő alapú gondolkodásmód, hogy úgy döntöttem az általam megismert és megtapasztalt módszereket és rendszereket másoknak is tovább szeretném adni. Jelenleg könyvet írok a témában és már 4 vállalkozó büszke mentora is vagyok.

A Projekt alapú időgazdálkodási tudásom javát a jelenlegi főállásomból, projekt menedzseri tapasztalatomból hozom el nektek.

Garancia

Ha úgy érzed, hogy mégsem ez a neked való tudás, akkor ha az előadás szünetéig jelzed nekem, visszatérítem a teljes részvételi díjat.

A workshop részvételi díja nettó 20.900 Ft, amely tartalmazza:

Workshop részvételt

Étel és ital fogyasztást

1 órás online utánkövetési megbeszélést

Az ÁFA-t


Mások mondták

Kötetlen, interaktív és példákkal alátámasztott volt az előadás. Könnyed volt, nem kalandozott el a figyelmem.

Takács Bálint – Freelancer

Mások mondták

Tetszett a hitelesség, hogy egy olyan személy tart tréninget aki napról-napra használja a tréningen bemutatott tudást!

Kovács Bálint – Y-Collective

Mások mondták

Olyan ismeretet kaptam, amit azonnal be tudok építeni a mindennapokba.

Baté Éva – Egészségügyi gazdasági vezető

thin

Időpont: 2020. március 17.


Helyszín

Impact HUB, Budapest

Budapest, Ferenciek tere 2, 1053


Parkolás

Parkolóház

Reáltanoda utca 5


0

szabad hely

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

a jelentkezés végéig

var uniqueId = 1957141581671261,listId = 102409,formId = 195714,iwidth=420,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com’,secondMMDomain=’sw.marketingszoftverek.hu’,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;