Az első közösség, ahol időt nyersz a tagsággal!

Üdv a Timentor Nextben, ahol a célom az, hogy minél több szabadon felhasználható időre tudd átfordítani az időgazdálkodási képességedet.

Az előfizetői csoportok legnagyobb hátránya

Biztos te is benne vagy legalább egy, vagy akár több tucat olyan előfizetői csoportban is, amiben soha nem érsz a tudásanyag végére. Mindig jön valami újabb és újabb cucc, de te még az első párral sem igazán végeztél, így a pénzed akár az ablakon is kiszórhatnád. Elkedvetlenedsz a rád zúduló tanulási nyomástól és ezért rossz szájízzel, de kilépsz a csoportból.

A Timentor Next azért más, mert itt azt a képességet sajátítod el, hogy hogyan tudod jobban beosztani az idődet, így minél előrébb jársz az anyagok között, annál többet tudsz majd kihozni az összes többi előfizetői részvételedből is.

Szia, Stipi vagyok és ezért érdemes tőlem tanulnod:

Mindig megkérdezik tőlem, hogy honnan jött a Stipi és miért nem engedem inkább el. “Ez nem igazán üzleties.” – szokták nekem mondani. Elárulok egy titkot: A Stipi a Pisti becenév szótagjainak a felcserélésével jött létre. De nem ezért ragaszkodok hozzá, hanem azért, mert egy számomra kedves személy, a keresztfiam nyelvbotlásából származik. 

Mi köze ennek az időgazdálkodáshoz? Semmi és minden egyszerre. Ahhoz, hogy a megfelelő döntéseket hozzad meg az időd kapcsán fontos, hogy tisztában legyél a saját értékrendszereddel. Amikor én azt mondom, hogy nem akarom elengedni a Stipi becenevet sőt, büszkén viselem, akkor azzal azt is mondom, hogy számomra a család, barátság és partneri kapcsolatok messze a legfontosabbak közé tartoznak. 

Biztos vagyok benne, hogy te is egy olyan támogató partnert szeretnél magad mellé, aki a te érdekeidet nézi és a te boldogulásodat szeretné segíteni, nem pedig arra utazik, hogy mennyire szélesen tudod kinyitni a pénztárcádat. 

Az egyenértékű csere számomra a legfontosabb elv. Ha nálam vásárolsz egy szolgáltatást, akkor azzal egyenértékű, vagy még értékesebb dolgot kapjál vissza. Az időgazdálkodás is így működik. Minden órából, percből, másodpercből annyit kell kihoznod, ami a lehető legtöbb értéket teremti számodra. 

Ezt a látásmódot és eszközrendszert formálom magamban most már több, mint 5 éve és tanítom 3 éve. 

Mondhatnám, hogy már írtam egy könyvet, meg hogy voltam már TEDx előadó, de úgysem ez fog meggyőzni arról, hogy számodra én vagyok a megfelelő választás. Ha egyeznek az értékeink, az sokkal többet nyom a latba, hiszen annál könnyebb lesz a közös munka. A Timentor Nextben pedig sok közösen eltöltött percet fogsz kapni tőlem.

Vajon neked való a Timentor Next?

Készítettem egy gyorstesztet, ami segít eldönteni, hogy neked való-e az előfizetői tagság

Ha legalább három kérdésre IGEN-nel válaszoltál, akkor mindenképpen a Nextben a helyed.

Na, de mi az a Timentor Next?

Az egyéni tanulás és a közösségi fejlődés kereszteződése könnyen, egyszerűen és legfőképp gyorsan követhető formában.

Hétrendezés

Az esetek nagy többségében ott esik szét az időbeosztás, hogy nem látunk eléggé előre és hagyjuk, hogy "alternatív idősíkok" jöjjenek létre. Tudod, mint a Bosszúállókban, ha nem viszik vissza a köveket az eredeti idősíkjukba. A hétrendezés egy közösség esemény, amit a csoport együtt, egy időben végez. Kicsit beszélgetünk, ötletelünk, segítünk egymásnak az elakadásokban.

A fejlődés élménye

A legtöbb előfizetői csoport belépés után rádönti az összes tananyagát és utánna hagyja, hogy abban te majd megkeresed magadnak azokat a dolgokat, amiket meg akarsz tanulni. A Nextben ez másképp lesz, ezt megígérhetem. Már most rendelkezésre áll egy jól felépített központi tudáscsomag. Belépés után közvetlenül megmutatom neked a fejlődésedhez szükséges legfontosabb anyagokat és javaslatot is teszek neked arra, hogyan vedd őket sorra.

Ingyenes tréningek

Míg a "nextenkívüliek" súlyos forint tízezreket fognak fizetni azért, hogy részt vehessenek az általam szervezett tréningeken és workshopokon, neked "nexter"-ként csak arról kell megbizonyosodnod, hogy üres legyen a naptárad az esemény időpontjában. Nincs regisztráció, nincs plusz fizetés, csak bekapcsolódsz és már szívhatod is magadba a tudást.

Mit nyerhetsz a Timentor Next tagságoddal?

Írnál egy könyvet, vagy egy hosszabb esettanulmányt?

Találd meg az időt rá és alakítsd ki a saját rutinodat.

Szeretnéd úton tartani a marketing kampányaidat?

Ütemezd be a tartalomgyártást, posztolást, közösségépítést.

Van egy nagy projekted, aminek nem látod a végét?

Szedd darabokra, végezd el lépésenként.

Photo by Ferenc Horvath on Unsplash

Tele van a email fiókod? 

Alakíts ki magadnak egy rendszert, ami segít átlátni a káoszt.

Nyolc felé kéne szakadnod, hogy mindennel haladj? 

Találd meg a fontossági sorrendet a feladataid között.

Mennyibe fog neked ez kerülni?

Ha azt gondolod, hogy itt most a pénzügyekről lesz szó, akkor sajnos el kell hogy keserítselek. Ha itt vagy ezen az oldalon, akkor nem a pénz, hanem az idő a szűkös erőforrásod, ezért inkább azt mutatnám be neked, hogy mennyi időbe fog telni, hogy látható eredményt tudjál kivenni a közösségből. Egy hónap alatt mindössze 8 órányi időbefektetéssel (ami a munkaidőd 5%-a) a következő dolgokhoz juthatsz hozzá:

 • 28 képességnövelő videós anyag

  A saját timentor fiókodban egyénileg tudod követni az összes oda feltöltött videós anyagot. Ezeket az anyagokat elég akár hallgatni is, így bárhol és bármikor szabadon tanulhatsz.

 • Hétrendezők

  Minden hét elején egy órában beszélgetéssel egybekötött, de általam vezetett hétrendezést tartunk, ami megadja a struktúrát és a keretet az egész hetednek.

 • Elszámoltató partner

  Ha egy új szokást akarsz bevezetni, vagy épp le akarsz szokni egy rosszról, akkor én leszek a Challenge Buddy-d. Egy előre kialakított rendszeren keresztül fogjuk figyelni a haladásod és a csoportban fogjuk ünnepelni a sikereid.

 • Kérdezz-felelek élők

  Ha bárhol elakadsz vagy kérdés merül fel benned, akkor azokra a csoporton belül élő formájában válaszolok így közösen mindenki tanulhat ugyanabból a szituációból.

 • Havi egy ingyenes beszélgetés

  A csoport tagjaként lehetőséged van rá, hogy teljesen ingyenesen havonta egyszer egy órát beszélgessünk kifejezetten a te problémáidról. Van egy égető kérdésed, amit nem akarsz a csoport előtt megbeszélni? Ez a legjobb lehetőséged rá.

Fejleszd magad olyan szintre, hogy minden feladatodat időre be tudd fejezni és időben le tudd tenni a munkát.

A Timentor Next előfizetői csoport célja, hogy eljuttasson abba az állapotba, amikor már nem rohansz a feladataid után, hanem tervezve és kiszámíthatóan végzel minden feladatot úgy, hogy mellette még egészséges mennyiségű szabadidőd is keletkezik.

Azt gondolod, hogy menthetetlen vagy? A három lépcsős rendszerem eddig még senkit nem hagyott cserben:

Gondolkodásmód

Nem arról van szó itt, hogy teljes agymosást végzünk és teletöltöm a fejed mindenféle sületlenséggel. A döntéseink meghozatalával kapcsolatos kutatási anyagok alapján formálhatod a saját gondolkodásodat, hogy jobban idomuljon az időd felhasználásához.

Tervezés

Tervezési és priorizációs technikák elsajátítására azért lesz szükséged, hogy ne kelljen megkérdőjelezned magad minden egyes alkalommal, hogy vajon a megfelelő feladattal foglalkozol-e éppen. Az időgazdálkodási és hatékonyságnövelési tudásod által képes leszel pontosan tervezni a feladataiddal.

Saját rendszer

Alakíts ki magadnak egy olyan rendszert, amiben soha többé nem kell azon aggódnod, hogy elfelejtesz valamit megcsinálni vagy nem érsz oda időben egy megbeszélésre. Minden feladatnak meglesz a helye és ideje, így nyugodtan leteheted a munkát nap végén, mert mindig tudni fogod mi a következő lépés.

A helyes időgazdálkodás tehát nem egy mítosz, hanem egy számodra is elérhető életstílus .

legyél alapító a nextben és juss hozzá a teljes szolgáltatáshoz fix áron, életed végéig

Timentor Next tagság

Az indulás előtt ha regisztrálsz a Nextre, akkor bekerülsz az Alapítók táborába. Ez annyit jelent, hogy történjék bármi, számodra soha nem fog változni az az ár, amit fizetsz ezért a tagságért.

HUF 7500 AAM - Havonta
 • Saját Timentor fiók - 30.000 Ft
 • Hétrendezők - Havi 36.000 Ft
 • Challenge Buddy program - Havi 24.000 Forint
 • Élő kérdezz-felelek videók - Havi 40.000 Ft
 • Ingyenes tréningek - Éves 120.000 Forint
 • Havi ingyenes beszélgetés - Havi 18.000 Forint

Mások mondták

Kern-Czink Krisztina Grafikai tervező

Stipi nem szórakozi, ha az időről, időbeosztásról van szó. Fantasztikusan felépített értherő és elképesztően hasznos tanácsadáson volt szerencsém részt venni nála. Mindenkinek ajánlom aki úgy érzi, hogy szétfolyik a tennivalók alatt, sosincs ideje semmire (látszólag), és nagyon fontos, hogy hasznosan és profin töltse ki a rendelkezésre álló időt

Hock Judit Egyedi ékszertervező

Hihetetlen, hogy egy tanácsadásba mennyi minden belefér! Nagyon hasznos és praktikus tanácsokat kaptam Stipitől, és a napi működésemben is kaptam magyarázatot bizonyos jellemzőkre, illetve arra, hogyan tudok saját magam javítani a rendszeren. Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik szeretnék a hatékonyságukat úgy növelni, hogy abba nem beleszakadni kell, csak még jobban ismerni önmagunk működését. A Timentor ebben maximális segítséget tud adni.

MKM Szél Felícia Bizalomépítő szövegírás és tanácsadás

Stipi nagy ajándék az életemben. Nagyon bírom, ahogy gondolkodik, ahogy nem fogadja el sosem automatikusan a kész megoldásokat. Mentoráltjaként vele sikerült elérnem egy anyukaként számomra eddig lehetetlennek tűnő dolgot: napi plusz egy óra munkaidőt "teremtettünk" együtt. Emellett a segítségével megtanultam jóval struktúráltabban kezelni a feladataimat, így már jóval kevesebbszer halogatok, könnyebben mondok nemet és okosabban igent. Köszönöm!

  Hogyan működik a fizetés?

  A Timentor Next tagságodat tudod kényelmesen fizetni havi bankkártyás fizetéssel vagy akár banki átutalással is. Csupán rajtad múlik, hogy számodra melyik a kényelmesebb.

  Bármelyiket is választod a tagságod a befizetés pillanatától él és érvényes.

  Ha idő közben úgy döntenél, hogy elegendő tudáshoz jutottál hozzá, akkor a lemondásod hónapjának teljes időszakát még a csoport teljes értékű tagjaként töltheted el és csak a következő számlázási periódus kezdetén szűnik meg a tagságod.

  A Timentor Next hamarosan megnyitja kapuit, addig is ha szeretnél elsőként információt kapni a hivatalos nyitásról, iratkozz fel az alábbi űrlap segítségével. 

  Az előregisztrációból visszalévő idő: