Vedd kezedbe a napod irányítását az ebookom segítségével.

Úgy érzed, hogy a napjaidnak nincs eleje és vége? Valahogy mindig szétfolyik a terv?

Több oka is lehet annak, ha úgy érzed, hogy nincs egy jól bejáratott meder, amiben a napjaid folynak. A legsűrűbben előforduló problémák közé tartozik az, ha nincsenek jól meghatározott prioritások, amik mentén végzed a feladataidat. Az is kavarodáshoz vezethet, ha túlvállalod magad és ezért már a pihenőidődben is dolgozni akarsz, ahelyett, hogy feltöltődnél. A harmadik leggyakoribb probléma pedig a fix feladatok és a beeső tűzoltást igénylő feladatok közötti feszültség és széthúzó erő.

Egy optimális világban mindig tudod mi a következő lépés

Egy optimális világban, amiről csak közgazdaságtani modellek kapcsán lehet hallani, vagy akkor, amikor valaki utópiákról beszél. A világ működése azonban korántsem optimális. Nem tudod teljes egészében kontroll alatt tartani, hogy mikor mi történik veled vagy a környezeteddel. Valami mindig közbejön: 

Külső változás

Lehet, hogy ez egy olyan dolog, amit nem láttál előre és ezért nem is tudtál vele tervezni. Megkeres egy új ügyfél, jön egy email, amire azonnal kell válaszolni.

Belső változás

De az is lehet, hogy a napod előrehaladtával megváltozik a döntésed azzal kapcsolatban, hogy mire szeretnéd költeni az idődet. Nap közben valami totál leszívja az agyadat, ezért nem akarsz kreatív feladatot végezni.

Kell egy rendszer, ami stabilitást hoz a mindennapjaidba és támogat a döntések meghozatalában, amikor időfelhasználásról van szó.

Naprendező
időgazdálkodási szteroidokon

Nem igazán tudtam sosem elengedni a papír alapú tervezést, mert annak mindig volt valami extra varázsa. Szeretek írni, rajzolgatni, tervezni, összekötögetni, átlátni összefüggéseket és erre nekem mindig a papír alapú tervezők voltak a legnagyobb segítségemre.

Viszont azt is megértem, hogy van, aki nem szeret egy Bullet Journalt saját maga felépíteni és egyesével minden oldalt megrajzolgatni, mert az neki kidobott időnek tűnhet.

Próbáltam ezeket a problémákat szem előtt tartva saját magamnak létrehozni egy olyan papír alapú napi tervezőt, amiben ezeket ki tudom küszöbölni és még hatékonyabbá is teszi a napjaimat. Az időgazdálkodási tudásomat alapul véve így megalkottam a két oldalas rendszerem, ami segít a nap során úton maradni és nap végén reflektálni, hogy mi is történt velem pontosan.

IMG_1658

Danyi István ‘Stipi”

Timentor

Rólam

Szia, Stipi vagyok a Timentor alapítója!

2020 decemberében váltottam alkalmazott munkakörből vállalkozói életstílusra. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen újonc lennék a témában. Időgazáldokással és hatékonysággal már több, mint 5 éve foglalkozom. 

Mindaz a tudás, amit leírtam ebben az ebookban hozzásegített ahhoz, hogy felkészülten vágjak neki ennek a váltásnak és gördülékeny legyen az átállás a vállalkozói életemre. 

Saját magamon teszteltem a gyakorlati hasznát az ebookban leírtaknak és az eddigi hatékonyságomat még inkább meg tudtam fejelni, ezért merem azt állítani, hogy te is képes leszel ennek a tudásnak a birtokában kezedbe venni a napod irányítását és meg is tartani azt.

Így jutsz hozzá:

ebook

A lenti gombra kattintva egyenesen a email postaládába érkezik meg a 21 oldalas ebook, ami tartalmazza a napi tervező mintáját és a használatához szükséges tudnivalókat. Neked már csak használnod kell a leírtakat.

Ára: 1.990 Ft AAM

Figyelem!

Az ebook csak magánszemélyek számára megvásárolható!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha vásárlás és használat után úgy gondolod, hogy mégsem azt kaptad, amire te számítottál, akkor visszaadom számodra a vásárlásod teljes összegét.

Nem vagyunk egyformák, nem működhet mindenkinek minden.