Nyerj magadnak napi akár egy óra szabadidőt!

Nincs nagy titok abban, hogyan lehet magunknak több szabadidőt varázsolni. A munkánkat gyorsabban és szervezettebben kell elvégezni. Kimondva ez persze a világ legegyszerűbb dolga, de amikor a megvalósításra kerül a sor, már nem minden annyira egyértelmű. Ezen az oldalon találsz egy kérdőívet, amit ha kitöltesz, akkor egy személyre szabott videós üzenetet fogok neked visszaküldeni, amiben elmondom min tudnál javítani.

Szia, Stipi vagyok, időgazdálkodási és hatékonysági tanácsadó

Felmerülhet benned a kérdés, hogy ez mit is jelent pontosan, ezért egy szemléletes példát szeretném neked bemutatni.

A Covid járvány elején az egyik ügyfelem azzal keresett meg, hogy szeretné a napjait rendezettebbé tenni, mert nemsokára megszületik náluk a kisbaba és egy picit előre fel akar készülni rá, valamint egy már előre beállított munkaritmust szeretne kialakítani.

Megbeszéltük, hogy milyen feladatai vannak, milyen szokásokat követ vagy milyeneket akar kialakítani a jövőben. Az igényei alapján, illetve a saját bioritmusának és alvási szokásainak kitapasztalását követően ajánlottam neki egy olyan napi rutint, ami igazodik az igényeihez és a feladatait rugalmasan tudja benne pakolászni attól függően, hogy mikor mire kell, hogy több ideje legyen. Egy biztos kiindulópontot kapott minden napjához, amitől bár el lehet térni bármikor, mégis magabiztossággal töltötte el, hogy ha elveszíti a fonalat, mindig van mihez visszanyúlni.

Ezt jelenti időgazdálkodási és hatékonysági tanácsadónak lenni. Megvizsgálom a munkát amit végzel, a folyamataidat, amik mentén dolgozol és javítási javaslatokat teszek arra, hogyan tudnád ezeket rövidebb idő alatt elvégezni.

Érdekel, hogy vajon neked mennyi idő folyik ki a kezeid közül? Itt a lehetőség, hogy megtudd!