Üdv a Kairoszban!

Belevágtam a Timentor legnagyobb lélegzetvételű szolgáltatáscsomagjának kialakításába! A Kairosz nem csupán egy tanulási és önfejlesztési platform. Itt azokkal tudsz majd együtt fejlődni, akik hasonló élethelyzetben vannak mint te és hasonló problémákkal küzdenek.

TEDx Danyi István

A hatékonyság és időgazdálkodás

legszélesebb tudáspalettájához lesz hozzáférésed!

61 különböző téma került összegyűjtésre általam, amit a Kairoszon keresztül elérhetsz majd. Minden témát szöveges leírás formájában bontok ki, de persze lesz hozzá kapcsolódóan videóanyag is. Ajánlani fogok olvasnivalót is cikkek, könyvek, blogok formájában sőt még feladatokat és teszteket is oldhatsz majd meg annak érdekében, hogy elmélyítsd a tudásodat!

A Kairosz tanulási platformja a lehető legtöbb tudásanyagot fogja összesűríteni magába, amit időgazdálkodásról és hatékonyságról közzétettek az emberek!

Hozzád hasonló emberekkel tudsz közösen együtt fejlődni!

A Kairosz egy MasterMind típusú előfizetői rendszer lesz, ami azt jelenti, hogy nem csak az egyéni fejlődésed biztosított, de másoknak is tudsz segíteni tudásoddal, tapasztalataiddal! A különböző MasterMind csoportok között szabadon válogathatsz majd és építheted a kapcsolataidat, fejlesztheted magadat és másokat!

A Kairoszon keresztül fejlődni vágyó közösség részese lehetsz, ahol támogatjuk egymást a hatékonyság és siker felé vezető úton!

Danyi István ‘Stipi’

Timentor

TEDxBenedekHegy előadó

A Kairosz várhatóan 2020. telén nyit majd, de addig sem maradsz információk nélkül!

Ha feliratkozol az alábbi listára, akkor havi két alkalommal emailben adok neked bepillantást a kulisszák mögé. Láthatod majd, ahogy építőkockáról építőkocára épül fel a teljes rendszer. Betekintést nyersz majd abba, hogy hogyan menedzselek én egy ekkora projektet!

Az első levélben pedig mindjárt le is rántom a leplet arról, hogyan fog pontosan felépülni a Kairosz!

Hát nem izgalmas?

Jelenleg így állunk

Ötlet kidolgozása

95%

Tartalomgyártás

40%

Időterv készítés

10%

Back-end összekészítése

0%

Értékesítési oldal

0%

Rajtra kész

10%

Itt is találkozhatsz velem

Facebook

Facebook csoport

Instagram

YouTube

Blog

LinkedIn