Nyerj magadnak napi legalább egy óra plusz időt, három egyszerű lépésben!

Vállakozóként nem úgy haladsz
a feladataiddal, ahogy szeretnéd?

Úgy érzed, hogy az idő csak úgy kifolyik a kezeid közül és nem igazán érted, hogy mikor lett már megint este? Ráadásul az az érzésed, hogy nem is igazán csináltál semmi hasznosat a nap során?

Szeretnélek megnyugtatni, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával és aggódnod sem kell, mert van rá megoldás. Három egyszerű lépésben rendbe tudod tenni a saját munkaritmusodat, amivel napi legalább egy órát tudsz megspórolni magadnak, mert a megfelelő feladatot a megfelelő időben fogod tudni elvégezni!

Könnyen követhető

Nem muszáj minden változásnak és fejlődésnek több órás videókurzusokon keresztül tartania. Vannak olyan hatékonysági módszerek, amik nem igényelnek mást, csupán egy kis odafigyelést, önértékelést és a tanultak alkalmazását. A Hatékonyságnövelés egyszerűen is ezt a mintát követi.

Rendszer a mindennapjaidban

A Hatékonyságnövelés egyszerűent úgy alkottam meg, hogy specifikus tudás mellett tartalmazzon általános módszereket is, amiket bárhol bevethetsz.

Kompakt

Pont annyi elméletet sűrítettem bele, ami elég ahhoz, hogy meg tudd valósítani a minimális napi rutin változtatásokat.

csak neked működik majd

Mindannyian mások vagyunk és máshogy működik a belső óránk, ezért az ami nálad beválik másnál lehet, hogy teljesen máshogy fog alakulni.

Bármikor elkezdhető

Nincs időmegkötés, hogy mikor érdemes az ebookban található váltást bevinni az életedbe. Bár a mostnál nincs jobb alkalom.

Önállóan kitölthető

A tanuláshoz csupán Te kellesz, az e-book nyomtatott változata, egy toll és a kedvenc forró italod.

IMG_1658

Danyi István ‘Stipi”

Timentor

Rólam

Szia, Stipi vagyok a Timentor alapítója!

2020 decemberében váltottam alkalmazott munkakörből vállalkozói életstílusra. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen újonc lennék a témában. Időgazáldokással és hatékonysággal már több, mint 4 éve foglalkozom. 

Mindaz a tudás, amit leírtam ebben az ebookban hozzásegített ahhoz, hogy felkészülten vágjak neki ennek a váltásnak és gördülékeny legyen az átállás a vállalkozói életemre. Ez a hatékonyságnövelési terület eddig még kipróbálatlan és kiaknázatlan volt számomra, azonban most már nyugodtan állíthatom, működik!

Saját magamon teszteltem a gyakorlati használt az ebookban leírtaknak és az eddigi hatékonyságomat még inkább meg tudtam fejelni, ezért merem azt állítani, hogy te is képes leszel ennek a tudásnak a birtokában napi legalább egy órát nyerni magadnak. 

Pár kattintásra vagy a Hatékonyságnövelés egyszerűen ebooktól!

Hatékonyságnövelő ebook

Szeretnéd a tanultakat egyből gyakorlatba ültetni?

Szerezd meg a Naptervező ebookomat kitölthető mintával!