üdv a timefulnessben!

Minden hasznos információ egy helyen, időhiányban szenvedő vállalkozók számára

Ez az oldal neked készült, ha

Most jársz először a csoportban

Minden új és nem is igazán tudod mivel kezdd a tanulást.

Elsőre nem találtál meg minden hasznos infót

Sokféle funkció és poszt van a csoportban, ami ráadásul egy hírfolyamban van ömlesztve.

nem tudod hol kezdj neki a tanulásnak

Rengeteg minden érdekel, de nem tudod, hogy mi lenne a legfőbb prioritás a tanulásban.

nem jártál még leckéket tartalmazó csoportban

A Kalauz, ahogy most hívják nem minden csoport számára elérhető, nálunk viszont egy jól működő struktúrát ad.

stipi vagyok! Örülök, hogy megismerhetlek!

A Stipi nálam nem csak egy becenév, hanem minden, amitől önmagam leszek! Bíztatlak rá, hogy nyugodtan szólíts ezen a néven!

Már több, mint 5 éve foglalkozok időgazdálkodással és hatékonysággal és ez idő alatt tényleg csakis és kizárólag ebben a területben merültem el. Nálam ez a téma nem egy hirtelen jött trend, hanem a hivatásom. Szeretném a magyarországi vállalkozókat – így téged is – megtanítani egy olyan idő alapú gondolkodásmódra, ami segíti őket a mindennapi munkájuk során és a lehető legtöbb szabadidőhöz juttatja őket.

Nem az a fajta “guru” vagyok, aki majd közhelyeket puffogtatva bűntudatot kelt benned, hogy nem vagy képes javítani az időgazdálkodásodon, hanem kutatások és tapasztalatok alapján segítek neked fejlődni ezen a területen. Na persze, csak ha hagyod és beleteszed te is az időd és energiád.

így működik a csoport

A Timefulness a középpontja minden olyan tudásanyagnak, amit közzéteszek, ezért érdemes bekapcsolnod az értesítéseket a csoportban vagy rendszeresen bekukkantani, különben lemaradsz a legfrissebb tudásmorzsákról.

A csoportba 3 fő kategória szerint kerülnek a tartalmak, amiket alább láthatsz:

tartalmak

Kalauz

A csoport típusa közösségi tanulás, ezért lehetőséged van csokorba szedve és lépésről-lépésre haladva átvenni azokat a legfontosabb témákat, amiket már közzétettem. A csoport fő menüjében "Kalauzok" név alatt fogod megtalálni ezeket az információkat.
Kalauzok

Youtube

Heti rendszerességgel teszek ki magyarázó videókat a saját csatornámra, hogy azok számára, akik jobban szeretik a videós tartalmakat. Ezeket a videókat a csoportba is minden alkalommal beposztolom, de ha te hamarabb szeretnél hozzájutni, akkor érdemes feliratkozni a csatornámra.
Youtube csatorna

random

"Ami a szívemen az a számon" ember vagyok, ezért a tartalomgyártási stratégiámat sokszor felrúgja az impulzív poszt írás. Erről a jövőben sem szeretnék lemondani, ezért ha felvillan az értesítés, hogy új tartalom van a Timefulnessben, jó eséllyel valami olyanról olvashatsz, ami felborította a lelki egyensúlyomat és te is tanulhatsz belőle
Fuck it! poszt

itt is megtalálsz

HA NEKED AZONNALI, SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉG KELL​

Ha te sem szeretsz halászni a zavarosban, hanem inkább a saját, személyre szabott megoldási módszereidet szeretnéd elérni, akkor pedig a szolgáltatási palettám és a könyvem teljes mértékben a rendelkezésedre áll!