Challenge buddy program

Professzionális támogatás

a saját céljaid elérése érdekében!

Mi az a Challenge Buddy?

A külső nyomás és az üzleti kapcsolatok szerelemgyereke a challenge buddy, vagy ahogy magyarosan szoktam hívni: a kihívás pajtás. Amikor kettő vagy több fellelkesült vállalkozó összeáll, hogy kölcsönösen inspirálják egymást a munkára, azt hívják ilyen együttműködésnek. Ilyenkor egymásnak tesznek fogadalmakat és a másiknak az a feladata, hogy ezeket ellenőrizze. Természetesen ez oda-vissza alapon működik.

Balázs és Peti úgy döntöttek, hogy saját egyéni vállalkozásuk fellendítésére egymás kihívás pajtásai lesznek. Balázs számára a legnagyobb akadályt az okozta mindig is, hogy reggel nem tudott időben felkelni, így rendszeresen kiestek munkával töltendő hasznos órák a napjaiból. Mivel tudta, hogy Peti minden nap hajnali ötkor ébred, ezért megegyeztek, hogy Balázs is minden reggel hat órakor felkel és felhívja őt. Ha ezt nem teszi meg, akkor ötszáz forintot fizet a közös kasszájukba. Petinek ezzel szemben a halogatás okozta a legfőbb problémát. Mivel segít Balázsnak abban, hogy reggelente felkeljen, ezért cserébe ő azzal szállt be a kihívásba, hogy online vezeti a napi tevékenységek listáját, így este lefekvés előtt Balázs még meg tudja nézni, hogy mindent elvégzett-e, ami aznapra tervezve volt. Hiányzó feladatonként kétszáz forintot kell betennie a közös kasszájukba.

Miben segít ez Balázsnak és Petinek?Az első gondolat, ami átfuthatott az agyadon, hogy simán ki lehet játszani a rendszert, hiszen Balázs megteheti, hogy felhívja Petit és visszafekszik aludni. De Peti is megteheti, hogy az ellenőrzés előtt kipipál mindent. Azonban ez a fajta torzítás egyiküknek sem áll érdekében. A kihívás pajtik mögött húzódó alapértékek az őszinteség és becsületesség. Lehet, hogy rövidtávon meg tudod vezetni a másik felet ezzel elkerülve, hogy bírságot fizess, azonban amint realizálod, hogy igazából mennyi bevételtől esel el, amikor nem azt csinálod, amit kell, az sokkal jobban tud fájni egy-egy hónap végén.

Ez a módszer kiválóan alkalmas arra,hogy szokásokat vezessünk be az életünkbe, hiszen leszegy külső nyomás, egy kontroll, ami folyamatosan arra ösztönöz minket, hogy számunkra hasznos, de kevésbé szimpatikus feladatokat végezzünk.

A Timentor Challenge Buddy rendszer

Számomra kulcsfontosságú a sikered, hiszen a Timentort azért hoztam létre, hogy hozzásegítsen a hatékonyabb munkavégzéshez, aminek a végeredménye az elégedettség, kiegyensúlyozottság és a sikerérzet. Úgy gondolom, hogy ehhez az is hozzátartozik, hogy megfelelő challenge buddyt kapjál magad mellé. Az üzleti életben előfordulhat, hogy olyan párt választasz magad mellé, aki eleinte elkötelezett, azonban az idő előrehaladtával hallgatólagosan megegyeztek abban, hogy elengeditek ezt a kötelezettséget. Mivel a Timentor Challenge Buddy rendszerben a hozzád fűződő egyetlen érdekem a te sikereidnek az elérése, ezért a megfelelő módszerek alkalmazásával, profi módon arra fogok törekedni, hogy elérd azokat a kihívási lépcsőket, amiket te tűzöl ki saját magad számára.

A fenti példában szereplő Peti és Balázs csak egy minta arra vonatkozólag, hogy mit tudsz kitalálni kihívásként. Bármi belefér a közös együttműködésünkbe, amit tudunk közösen követni. Lehet, hogy te éppen könyvet írsz és az elkészítéséhez van szükséged támogatásra. Az is előfordulhat, hogy a napi meditációdat vagy edzésedet szeretnéd valakivel ellenőriztetni, hogy biztos meglegyen az a plusz motiváció, ami szükséges ahhoz, hogy beépüljön a mindennapjaidba. A kihívás témája csak azon múlik, hogy neked mire van szükséged.

A kihívás tétjeként pedig bármit válaszhatsz. Ne ijedj meg a példában szereplő összegektől, sőt a pénztől magától sem. Nem kötelező senki számára sem a rendszerben való részvételi díjon felül bármilyen egyéb pénzügyi tranzakció elvégzése. A rendszerbe való belépésed után részletesen át tudjuk beszélni, hogy számodra mi lenne a legmotiválóbb az esetlegesen el nem végzett kihívások esetén. Itt sincs semmilyen erőltetés és kötelezettség! Nem fogok soha semmi olyat kérni tőled, amit előre nem egyeztettünk volna le.

A sikereinket pedig közösen ünnepeljük. A Timentor Challenge Buddy rendszerben nem csak a saját sikeredért fogsz dolgozni! A többi résztvevővel közösen mindannyian a saját kihívásaitokat fogjátok szem előtt tartani, azonban minden elért sikerrel egy közös jutalom felé is fogjátok majd hajtani magatokat.

Mik a Timentor Challenge Buddy rendszer előnyei?

Azért ajánlom számodra ezt a rendszert, mert rugalmasan saját magad köré tudod formálni, így kevés megkötéssel, de mégis külső nyomást helyezve magadra haladhatsz majd a céljaid felé!

Szokáskialakítás

A kihívásod rendszeres elvégzése miatt könnyebben bele fog simulni a napjaidba a választott feladatod elvégzése.

Szabad kihívás választás

Csak rajtad múlik, hogy mit szeretnél elérni! Az egészségesebb táplálkozásra való odafigyeléstől kezdődően a könyvírásig bármi belefér a rendszerbe.

Rugalmasan beállítható

Te választhatod meg, hogy naponta, hetente vagy egyszer a kihívás végén szeretnéd ellenőrizni velem az eredményeket.

Követhető előrehaladás

Kifejezetten kihívások követésére alkalmas platformot használunk, így bármikor meg tudod nézni az aktuális sikersorozatodat.

Extra támogatás

Ha szeretnéd a saját ismerőseid, követőid is csatlakozhatnak a kihívásodhoz és figyelhetik az előrehaladásod, ezzel is hozzásegítve téged a sikerhez!

Előfizetéses rendszer

Havidíjas rendszerben működünk, így bármikor kötöttségek nélkül lemondhatod.

A Timentor Challenge Buddy rendszert neked ajánlom, ha

egyéni vállalkozó vagy
hatékonyabb szeretnél lenni
támogatásra van szükséged
szereted a kihívásokat
szeretnél rendszert vinni az életedbe
hatékonyabb szeretnél lenni
egy közösen fejlődő közösséghez szeretnél tartozni
büszke szeretnél lenni a teljesítményedre

Rólam

Danyi István 'Stipi'

Timentor

TEDxBenedekHegy előadó

Danyi Istvánnak hívnak, de a Stipire jobban hallgatok. Ezt a Stipi-stopi szójátékról könnyen meg tudod jegyezni. Még egyetemi éveim alatt elégeltem meg azt, hogy nem igazán tudtam gátat szabni önmagamnak, ezért a vizsgákra való felkészülés és a jegyzetek beszerzése és értelmezése mindig az utolsó utáni pillanatra maradt.

Elkezdtem kutatni azokat a módszereket, amik rajta tudtak tartani a tanulás rögös ösvényén. Természetesen ez nem volt egy sikeres próbálkozás elsőre. Amit akkor még nem értettem, hogy nem csak arra volt szükségem, hogy hangzatos és számomra szimpatikus módszereket próbáljak magamra erőltetni, hogy hatékonyabb legyek.

Hiába próbáltam ugyanis a Pomodoro módszer szerint 25 percig egyhuzamban egy feladatra koncentrálni, ha számomra motiválóbb volt, hogy társaságban töltsem el a tanulásra szánt időmet.

Az igazi áttörést az okozta, amikor rájöttem, hogy akkor tudok megfelelő módszert választani magamnak, ha van rálátásom arra, milyen is vagyok valójában. Egyre több és több könyvet, videót és cikket olvastam a témában és teljesen magával ragadott a módszerek végeláthatatlan kombinációinak alkalmazhatósága. 4 évvel ezelőtt ezért úgy döntöttem, hogy egy napon a hatékonyság és időgazdálkodás témakörében szeretnék hiteles és elismert előadó lenni.

Azóta több tréninget, workshopot és tanácsadást is tartottam a témában, sőt 2019 novemberében az a megtiszteltetés ért, hogy a TEDxBenedekHegy színpadán megoszthattam az ötletemet a hallgatósággal, miszerint nem az időd kevés, hanem a feladatod túl sok. Ennek a gondolatnak a mentén épül fel a Van időd! című könyvem is, amit remélem, hogy nemsokára a kezedben tarthatsz és megerősítést nyerhet számodra is ez a tételmondat.

Mennyibe kerül ez számodra havonta?

1-3 kihívás esetén

1.500 Ft+Áfa/hét

A kihívásban való részvételt havonta egy összegben kell befizetni.

Egy normál, négy hetes hónap esetén a fizetendő összeg 6.000 Ft+Áfa

Maximum 3 kihívás online követése

Napi, heti vagy egyszeri ellenőrzés

Közösen kialakított kihívás és sikercélok

Közös Facebook csoport a többi taggal

Egyedi kihíváskezelő platform

4-10 kihívás esetén

2.500 Ft+Áfa/hét

A kihívásban való részvételt havonta egy összegben kell befizetni.

Egy normál, négy hetes hónap esetén a fizetendő összeg 10.000 Ft+Áfa

Maximum 10 kihívás online követése

Napi, heti vagy egyszeri ellenőrzés

Közösen kialakított kihívás és sikercélok

Közös Facebook csoport a többi taggal

Egyedi kihíváskezelő platform

var uniqueId = 2120811600699003,listId = 110032,formId = 212081,iwidth=705,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com’,secondMMDomain=’sw.marketingszoftverek.hu’,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;