Timentor

Danyi István

Azt a frázist, hogy “nekem erre nincs időm” akár naponta többször is használjuk. Használjuk olyan helyzetekben, amikor egy számunkra kellemetlen feladatot, embert vagy szituációt akarunk elkerülni, de használjuk akkor is, ha valami sokkal fontosabb dolog van az életünkben. 

Az, hogy nincs időd csupán kifogás, viszont egyáltalán nem biztos, hogy tudod mit mire is akarsz valójában cserélni. Mert az időgazdálkodás egy olyan sakkjátszma, ahol ha valamit vállalsz, hogy megcsinálod, akkor azt nagyon sokminden más kárára teszed meg. Az egyetlen módja annak, hogy jobb legyél az időd beosztásában az, ha tudatosan hozol meg döntéseket az időddel kapcsolatban. Ez a tanácsadás pedig pontosan ebben segít neked. 

Rávilágít a valódi problémára.

Hogyan fogok segíteni neked?

Átnézzük egy napodat

A legtöbb probléma olyan észrevétlen berögződésekből adódik, amiket odafigyeléssel könnyű javítani. A beszélgetésünk során megkeressük ezeket a problémás területeket.

Mire szeretnél több időt?

Ha megvan, hogy mit csinálsz, akkor azt kell megnézni, hogy mi lenne az ideális állapot. A kettő közötti időkülönbséget kell rendbetenni. Ha már tudjuk hova szeretnénk eljutni egyszerűbb tervezni is.

Megvizsgáljuk az okokat

Sokféle oka lehet, hogy miért folyik ki a kezedből az idő. Lehet, hogy sokat halogatsz, vagy egyszerűen túlvállalod magad. Az optimális eredmény eléréséhez tudni kell az okokat.

Csak pár kattintásra vagy
egy kellemes beszélgetéstől

Foglald le a helyedet az ingyenes, fél órás, online beszélgetésre, hogy megtaláljuk a problémáid okát. 

Miután jelentkezel, emailben foglak tájékoztatni arról, hogyan fog zajlani a megbeszélés. Bár az online foglaló küldeni fog neked visszaigazolást a foglalásról, kérlek legyél pontos. 

Mégiscsak időgazálkodásról van szó.