VALÓSÍTSD MEG A CÉLJAIDAT!

Az ötlettemető

 

Fogadni mernék, hogy neked is van egy noteszed, jegyzeted, mappád, fájlod vagy sticky note-od, amibe vagy amire az ötleteidet írod. Egy olyan hely, ahova felírod az ötleteidet, de soha nem valósítod meg őket!

 

A kidobott, soha meg nem valósított ötletek időszaka lejárt!

 

Bármilyen őrült – vagy kevésbé őrült – ötleted legyen, amit meg akarsz valósítani, én segítek neked! Három egyszerűen alkalmazható lépésben elérhetővé tesszük az eddig elérhetetlent! Közösen!

 

 • Szeretnél írni egy könyvet?
 • Elindítani egy YouTube csatornát?
 • Létrehozni egy mentorprogramot?
 • Tanulni valami újat? 
 • Megmászni a Mount Everestet?

  

 A nagy álmok hátránya

 

A legtöbbször abba a hibába esünk, hogy a megvalósítandó ötletet, célt, álmot elérhetetlennek hisszük! 

 

Egy kisbabának, aki most tanul járni nem az a célja, hogy lefussa a maratont. Először meg kell tanulnia járni, aztán futni, aztán pedig fel kell készítenie a szervezetét arra, hogy kibírjon 42 kilométernyi futást. 

 

Neked is ez a feladatod! Ha egy olyan hatalmas cél van előtted, mint hogy megírd a saját könyvedet, arra is fel kell készülni! Meg kell ismerni, milyen lépések fognak eljuttatni odáig, hogy legyen egy kész könyved.

 

Minden ötlet más, minden célt többféleképpen lehet elérni. Ezért kell rászánni az időt és az energiát, hogy megismerd, milyen lépésekkel jutsz el a célvonalig. 

 


Photo by Ferenc Horvath on Unsplash

 Káosz

 

A káosz és a válság ideális táptalajt jelent ahhoz, hogy észrevétlenül történjenek rossz dolgok! 

 

Egy ötlet megvalósítása során rengeteg apró tevékenység kerülhet elő, amelyeknek legtöbb esetben meghatározott sorrendben kell megtörténniük, hiszen egyik előfeltétele a másiknak.

 

Olyan ez egy kicsit mint a főzés. A rántotta elkészítését sem azzal kezdjük, hogy megsózzuk a serpenyőt! Ha megvannak azok a tevékenység, amiket el kell végeznünk, hogy sikeresek legyünk, akkor azt is meg kell vizsgálnunk, hogy azok a tevékenységek hogyan függenek össze egymással! 

 


Nincs határidő

 

A munkavégzést mindig addig húzzák, hogy kitöltse az elvégzendő feladat rendelkezésére álló időt! 

 

Ha tehát szabadon, határidők nélkül dolgozol, akkor nem tudsz semmivel sem elkésni, igaz? Ha el akarjuk érni a célunkat, akkor saját magunkkal szemben is határozottnak kell lennünk és be kell tartanunk a saját határidőinket!

 

Ha neked ez még így kevés, akkor mindig folyamodhatsz a külső nyomás eszközéhez, ami abból áll, hogy valaki más helyez rád nyomást. 

 


Photo by Ana Azevedo on Unsplash

Szerencsédre, van megoldás!

Mit csinálunk?

Photo by Hans-Peter Gauster on Unsplash

Elemekre bontunk!

Ütemezünk! 

Photo by Lindsay Henwood on Unsplash

Megvalósítunk!

A csomag

2 X 2 óra személyes megbeszélés 

(elemekre bontás és ütemezés)

Aminek a végére a kezedben lesz egy teljes részletességű ütemterv 

a feladat megvalósítására, feladatmeghatározásokkal,

időpontokkal, felelősökkel, összefüggésekkel.

 

Heti megvalósítás ellenőrzés 

2 hónapon át, vagy a feladat végeztéig

Ezzel érjük el azt, hogy a részek egésszé álljanak össze.


Miért én?

Danyi István

‘Stipi’

 • Csak olyan módszereket adok át, amiket én is kipróbáltam és tudom, hogy működnek!

 

 • Multinacionális környezetből származó több éves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezem. 

 

 • Személyes tapasztalatból tudom, hogy hogyan kell egy nagy ívű feladatot vagy rendezvényt felépíteni és megvalósítani.

 

 • Vállalkozóként ismerem az emberekre zúduló időrabló áramlatokat, eltereléseket, “mostehheznincskedvemeket”.

 

 • Én is voltam a cipődben! 4 éve még a halogatás nagymestere voltam, azóta megtanultam megküzdeni vele

Visszajelzések 

Amit rólam mondanak:

“Tetszett, hogy alaposan felkészültél, a saját hülyeségeimre és nehézségeimre próbáltál személyre szabott ötleteket, megoldásokat hozni. Tetszett, hogy többféle megoldást is hoztál, és át tudtuk beszélni, nálam melyik működhet. Tetszett a hozzáállás, az őszinte segítő szándék, szakmai alaposság. Az is, hogy még a konzultáció után is agyaltál, és küldtél hasznos dolgokat. Tetszett, hogy megosztottál saját tapasztalatokat, saját rendszert. Tetszett a kiértékelés.”

Mészáros Róbert  

Márkaépítő tanácsadó –  Brandbirds  

Visszajelzések 

Amit rólam mondanak:

“Szuperhasznos volt a tanácsadás, egy csomó dologra rájöttem közben, hogy mi az, ami nálam működhet a korábbi mintáim alapján. A konzultáció közben tényleg megtörtént az a fajta gondolkodásbeli változás, amiről Stipi mindig ír a posztjaiban, vagy ahogy ő mondja, “fordítva ülünk a lovon” és lehet ezt más szemszögből is nézni. 

 

Azóta sikerrel alkalmazom a közösen felállított stratégiát és ennek köszönhetően sikerült elengednem néhány feladatot, melyhez már görcsösen ragaszkodtam, miközben nem is élveztem a folyamatot. Ha szeretnéd rendbe tenni az idődet, projektjeidet, és szükséged van egy külső szemre, aki minden időgazdálkodási technikát ismer és könnyen átlátja a helyzetedet, teljes szívemből ajánlom neked Stipit!”

Berkes-Bognár Nikolett

Social Media Menedzser – Socialight

Visszajelzések 

Amit rólam mondanak:

“Nem az volt a leghasznosabb Stipi tanácsadásán, hogy felkészülten érkezett. Nem is az, hogy annyira rendszerszemléletű volt, hogy egy kétéves problémámat egy óra alatt megoldottuk. A legjobb dolog az volt, hogy saját magamat hatékonyabbnak és szervezettebbnek éreztem.”

Pusztai Ádám

Gamification Designer –  Kollektíva

Az összeg

63.500 Ft 

 • ÁFÁstól
 • Utazásostól
 • Kávéstól
 • Tudásátadásostól
 • Mindenestől 

Garancia

Hiszek abban, hogy sikeresen tudunk együttműködni, azonban azt is tudom, hogy nem mindenkinek tudok megfelelő tudást átadni. Éppen ezért, hogy mindkét fél érdekeit védeni tudjam, garanciaként vállalom, hogy ha az első 2 óra tanácsadás után nem szeretnél folytatást, akkor csupán az arra a két órára eső személyes költségeimet számlázom ki számodra. 

Itt is megtalálsz: